Haberler

Büyük İddia: Ünlü İş Adamı, Yanında Çalışan Kadının Yüzüne Kezzap Atarak Tehdit Etti

Güncelleme:

Tatil için gittiği Londra'da ünlü restoran sahibi Önder Şahan'la tanışan genç kadın, Şahan'ın saldırısına uğradığını iddia ederek yüzüne kezzap attığını ve ailesini öldürmekle tehdit söyledi.

Deniz Akın, tatil için gittiği Londra'da ünlü kebapçı Önder Şahan ile tanışarak restoranında işe başladı. Akın, bir süre sonra Şahan'la tartıştıklarını ve yüzüne kezzap atarak hayatını karartığını iddia etti.

Hayatını kabusa çeviren olayla ilgili konuşan genç kadın, iş adamı tarafından "Yaşanan olayı herhangi birine anlatırsan tüm ailenin kafasını kopartırım" diyerek tehdit ettiği de iddia edildi.

TATİL İÇİN GİTTİĞİ LONDRA'DA TANIŞTI

42 yaşındaki Deniz Akın İngiltere'nin başkenti Londra'ya tatil amaçlı gitti. Dünyanın en pahalı kebabının satıldığı lüks restoran zinciri sahibi Önder Şahan ile tanıştı. Şahan, iddiaya göre genç kadına Londra'da kalması için oturma izni alabileceğini söyleyerek genç kadının güvenini kazandı. Aralarındaki güven ilişkisi sonrası Deniz Akın, Şahan'ın lüks restoranında işe başladı.

Ünlü İş Adamı, Yanında Çalışan Kadının Yüzüne Kezzap Atarak Tehdit Etti

YÜZÜNE KEZZAP ATTI

Londra'daki restoranda işe başlayan genç kadın restoranın mutfak bölümünde bulunduğu bir sırada yine iddiaya göre Şahan'ın saldırısına maruz kaldı. İddiaya göre, Şahan elindeki bulunan şişeyi genç kadının yüzüne fırlattı. Yüzüne buluşan kimyasal sıvı ile bir anda vücudunda yanma hisseden genç kadın tuvalete koştuğunda vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğunu gördü.

"BİRİNE ANLATIRSAN AİLENİN KAFASINI KOPARTIRIM"

Şahan'ın önce genç kadını kezzap diye bilinen kimyasal sıvı ile yaralayıp birde "Yaşanan olayı herhangi birine anlatırsan tüm ailenin kafasını kopartırım" diyerek tehdit ettiği iddia edildi. Ardından Londra'daki Türkiye Başkonsolosluğu'na giden genç kadın gerekli yardımı alamadığını ileri sürdü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Apar topar İstanbul'a dönen Deniz Akın çareyi İstanbul'da aramaya başladı. İstanbul Adliyesi'ne gelerek yaşadıklarını savcı karşısında anlatan çaresiz kadın, Önder Şahan'ın kendisine yaşattıkları nedeniyle cezalandırılması gerektiğini belirtti. Genç kadının ihbarı sonrası Londra'da yaşanan kezzap vakasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü İş Adamı, Yanında Çalışan Kadının Yüzüne Kezzap Atarak Tehdit Etti

"ADAMIN CEZALANMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Sabah'a konuşan Deniz Akın, "Genç bir kadın olarak yüzümün bu halini sizinle paylaşıyorum. Başıma gelen bu olaylarda dünyaca ün kazanmış restoran işletmecisi Önder Şahan mesuldür. Önce beni kezzapla yaktı ardından ölümle tehdit etti. Londra'da yardım çığlıkların karşılıksız kaldı. Bu adamın cezalandırılması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Londra Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (32)

OSMANİYE:

SEBEBİ NEYDİ Kİ KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE BİRŞEY YAPMAZ KUSURA DA BAKMAYACASIN TEYZE

8
48
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

Memleketine bakınca yorumuna şaşırmadık sevgili hanzo

yanıt12
yanıt1
Tim0135:

Özgür burası saray bahçivanının memleketi, Adana ylada alakaları yoktur:))

yanıt2
yanıt0
....:

Kadın çok yanlış yapmış. Londra''da direk karakola gitseydi adamı anında tutuklarlardı. İngilterede kadınlara karşı işlenen suçlar çok ciddiye alınır.

37
0
yanıtYanıtla
seyfi:

tatile gidiyor ise basliyor uydurma bence

14
9
yanıtYanıtla
sait:

londrada hemen gidip sağlık darp raporu alıp şikayette bulunmalıydı türkiyede açsa ne olur hiçbirşey elde edemez . baktın birşey olmuyor git aynısını ona yap ve londrada burda medyaya internete rezilliğini yay

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunun suclusu imamoglu olabılır

16
5
yanıtYanıtla
Ayşe:

Gülme emojisine basanlar acaba ne tür sadistik bir ruh haline sahip???

18
1
yanıtYanıtla
EREN:

Bu is biraz normal disi ilk olarak o durumdaki kisinin gidecegi yer hastanedir zaten orada nasil oldugu sorgulanir ve hastane gorevlileri polise basvurur aninda o kebapci tutuklanir ve sorgulanmaya goturulur.

14
1
yanıtYanıtla
Feryal:

Yazik yüzü ne hale gelmiş. Cezasi neyse çekmeli

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title