Haberler

Ünlü Futbolcu İlkay Gündoğan Gönlünü Miss Liverpool Güzeline Kaptırdı

Güncelleme:

Kısa zaman önce 2016 Ukrayna Güzeli Catherine Ramos'dan ayrılan İlkay Gündoğan, şu sıralar 2018 Miss Liverpool Güzeli Abigail Foster'a birlikte.

Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, kısa süre önce 2016 Ukrayna Güzeli Catherine Ramos'dan ayrılarak, 2018 Liverpool Güzeli ile yeni aşka yelken açtı.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'de top koşturan İlkay Gündoğan, yılın başında 2016 Ukrayna Güzeli ile birlikteliğe başlamıştı. Geçtiğimiz yaz ilişkilerini noktalayan Gündoğan, kısa süre önce başka bir ilişkiye başladı.

Ünlü Futbolcu Miss Liverpool Güzeliyle Birlikte!

Ünlü Futbolcu Miss Liverpool Güzeliyle Birlikte!

YARDIM FAALİYETLERİYLE TANINIYOR

İngiliz basınında yer alan haberlere göre genç futbolcu, 2018 Miss Liverpool Güzeli Abigail Foster ile aşk yaşamaya başladı. İlkay Gündoğan'ın yeni gözdesi İngiliz güzel, 19 yaşında. Spor eğitmenliği yapan Abigail Foster, çocuklar için yaptığı yardım faaliyetleri sayesinde İngilizlerin gönlünde ayrı bir yeri var.

Ünlü Futbolcu İlkay Gündoğan Gönlünü Miss Liverpool Güzeline Kaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan Liverpool Gündoğan Ukrayna Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (46)

Yorumcu:

Madem Türksün göster Ürksün Ilkay basarilarinin devamini dilerim.

19
1
yanıtYanıtla
HAİN:

Türk değil bu alman artığı bi vatan haini

yanıt18
yanıt13
sorucu:

Kendimi alman hissediyorum diyen birisine ne denir bilmiyorum ki. . . . . .

yanıt4
yanıt1
Luxi:

önümüzdeki yıllarda kendini ne hissedecek acaba

yanıt0
yanıt0
Ye kürkü ye:

Yazık adama! Biraz daha beklese! 2019 u çıkacaktı!...

13
0
yanıtYanıtla
metin:

İlkaydada tip olsa tipe bak çay iç diycem

7
6
yanıtYanıtla
Murtazagannahu:

Birkac sene sonra yaslandiginda kariyerin bittiginde bi bakmissin para pul söhret bitmis hicbirseyin yok ne karin ne cocugun tepetaklak asagi.. tabi aklini basina toplsmazsan örnegi cok

7
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ANI YAŞAYACAKSIN KARDEŞİM. 10 OĞLUN 8 KIZIN 3 KARIN OLSANA ÖLÜM TEK BAŞINA YAŞANIYOR. BULDUN MU YE. DİŞİN DÖKÜLÜNCE ÇORBAYA TALİM EDECEKSİN.

yanıt7
yanıt3
mert:

adam güzellik kraliçesinden aşşağı takılmıyor

8
2
yanıtYanıtla
12 Numara:

Aslan parçası bee sen işi biliyorsun ;)

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title