Haberler

Ülkü Ocaklarından bin aileye ramazan desteği

Güncelleme:

Ülkü Ocakları ramazan boyunca bin aileye ulaştı.

Ülkü Ocakları ramazan boyunca bin aileye ulaştı.

Erzurum Ülkü Ocaklarının Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı yardım kolileri 1000'i buldu. Büyük bir özveriyle taçlandırılan yardım kampanyasına öncülük eden Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Gökçen, "Ramazan ayını alnımızın akıyla geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gıda yardım kampanyası düzenleyen Erzurum Ülkü Ocakları, kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi aileler için ramazan ayı boyunca 1000 gıda kolisi desteğinde bulundu.

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçen öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında yardım kampanyası için titizlikle çalışan Ülkü Ocakları toplamda 1000 ( bin ) aileye ulaşarak farkını ortaya koydu.

Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahibi olduğunu belirledikleri ailelerin kapılarının önlerine bıraktı. Alan el ile veren elin birbirini görmemesine büyük özen gösterilen yardım kampanyası hakkında, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçen açıklamalarda bulundu.

Gökçen yaptığı açıklamada "ülkü ocaklarımızın başlattığı, Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım kampanyası dahilinde, hazırlanan gıda yardım paketlerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma noktasında gereğini yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizleri duyup elini taşın altına koyan ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olan hayır severlere ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. Allah hayrı yapanlardan ve hayra vesile olanlardan razı olsun" ifadelerine yer verdi.

Başkan Gökçan, "Başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erzurum Gökçen Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title