Haberler

Ulaşım Teknolojisi Fuarı Innotrans, Berlin'de Kapılarını Açıyor

Berlin'de iki yılda bir düzenlenen Avrupa'nın en büyük uluslararası ulaşım teknolojileri, sistemleri ve araçları fuarı InnoTrans, yolcu ve eşya taşımacılığının yanı sıra ulaşım altyapısı için en son trendleri, yenilikleri ve akıllı çözümleri ziyaretçilere sunmak için kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Berlin'de iki yılda bir düzenlenen Avrupa'nın en büyük uluslararası ulaşım teknolojileri, sistemleri ve araçları fuarı InnoTrans, yolcu ve eşya taşımacılığının yanı sıra ulaşım altyapısı için en son trendleri, yenilikleri ve akıllı çözümleri ziyaretçilere sunmak için kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yarın kapılarını açacak InnoTrans, 21 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 60 ülkeden yaklaşık 3 bin firmanın ulaşımda yeni teknoloji ürünlerini sergileyeceği fuarı yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu yıl fuarda toplum taşımada sen son trendlerin, yolcuların bilgiye yönelik beklentilerinin karşılandığı ürünlerin, giderek önem kazanan dijital ağın ve enerji tasarruflu sağlayan ulaşım araçlarını ilgi görmesi bekleniyor.

Fuar, bu yıl, katılımcılara yolcular için daha akıllı konfor eğilimlerini izleme, karşılaştırma, toplu ulaşım için yeni ürün ve teknolojilerle tanışma fırsatı sağlarken, ulaşım sektörünün güncel ve gelecekteki sorunlarını kapsamlı bir konferans programı ile ele alma imkanı da tanıyacak.

InnoTrans'ın ilk gününde çeşitli ülkelerin ulaştırma bakanlarının ve demiryolları şirketlerinin üst düzey yöneticilerin katılımıyla "Demiryolu Liderleri Zirvesi" yapılacak. " Kentlerin geleceği demiryollarıdır" temalı zirvede dünyanın hızla büyüyen metropollerinde verimli ve sürdürülebilir ulaşım konusu ele alınacak. Fuarda, ayrıca uluslararası tünel, taşıma, tasarım, otobüs ve inovasyon forumları da düzenlenecek.

Altı üniteli Cityjet elektrikli sürücü ve hibrid lokomotifi fuarda ziyaretçilere sunulacak yeni teknoloji ulaşım araçları olurken, Türkiye'den Yapı Merkezi'nin demiryolu denetimi, kontrol ve haberleşme sistemleri ürünleri de fuarda yerini alacak.

Bu yıl 12.'si düzenlenen fuara TÜBİTAK, TCDD'nın sıra Durmazlar ve Bozankaya gibi ulaşım sektöründe faaliyet gösteren 50'ye yakın Türk firması da katılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Berlin Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title