Haberler

    UEFA, Fatih Terim'in Doğum Gününü Kutladı

    Güncelleme:

    UEFA Şampiyonlar Ligi resmi Twitter hesabı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 65. doğum gününü kutladı.

    UEFA Şampiyonlar Liginin resmi Twitter hesabından Fatih Terim ile Galatasaray Futbol Takımının Spor Toto Süper Ligde geçen sezon elde edilen şampiyonluğun kutlama fotoğrafı paylaşıldı.

    "İMPARATOR FATİH TERİM, BUGÜN 65 YAŞINDA"

    "İmparator Fatih Terim, bugün 65 yaşında." denilen paylaşımda, "Fatih Terim, Galatasaray'ı Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke 04'ün olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubundan çıkarabilecek mi?" ifadeleri kullanıldı.

    Bu arada FIFA'nın resmi Twitter hesabında da Fatih Terim'in yanı sıra bugün doğum günü olan futbol adamları için kutlama mesajı yer aldı.

    UEFA, Fatih Terim'in Doğum Gününü Kutladı

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Twitter Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (16)

    paragöz parator:

    milli takımı batırdın sıra gese de paragöz parator

    4
    12
    yanıtYanıtla
    babanız beşiktaş since 1903:

    milli takımı hallettinde sıra geseye mi geldi paragöz parator. yaş kaç? daha kaç yıl daha sömürecen bu takımı?

    2
    14
    yanıtYanıtla
    snjeder10sniper:

    Bu adama acilen engelli kartı alınmalı.

    yanıt1
    yanıt2
    MMM:

    Dogum günün kutlu olsun Baba Imparator

    14
    1
    yanıtYanıtla
    Dersimli:

    ölsede hevla yesek.

    4
    10
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Amin.

    yanıt3
    yanıt7
    ASİL TÜRK:

    KONUŞMA LAN SEN

    yanıt4
    yanıt0
    GS:

    İYİ Kİ DOĞDUN İMPARATOR. . . . . . . SENDEN DAHA İYİ BİR GALATASARAYLI BU DÜNYAYA GELMEDİ GELEBİLECEĞİNİDE ZANNETMİYORUM. I LOVE YOU

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Gs:

    adamı koskoca uefa tebrık edıyor bızım yerlı ve mıllı ezıkler sureklı ıcınde kı kin nefret ve çekememezlik duygularını ortaya dökmey için zaman kovluyor bağzı gercekler vardır sevsen de sevmesen de kabul edeceksın sızler ıcın onemı olmaya bılır (gs taraftarı olarak umurumuzda degılsınız ) ama bızım ıcın metın oktay kadar fatıh terım dıye bır efsane var aynı efsaneden cıkartmak ıcın yıllarca ugrasıyorsunuz ama olmuyor olmaz da

    11
    1
    yanıtYanıtla
    cimbom:

    imparator işini bilir. .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title