Haberler

Türkler Köyü İlköğretim Okulu'na Beyaz Bayrak

Çorum Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, Temizlik ve Hijyen Şartlarına Uygun Bulunan Türkler Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenlerini Takdir Belgesiyle Ödüllendirdi.

Çorum Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, temizlik ve hijyen şartlarına uygun bulunan Türkler Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerini takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Çorum'da Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Beyaz Bayrak Projesi kapsamında köy okulları arasında yapılan kontroller sonucunda temizlik ve hijyen açısından uygun bulunan Türkler Köyü İlköğretim Okulu'na beyaz bayrak kazandıran öğretmenlere takdir belgesi verildi. Okulu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, Çorum'daki köy okulları arasında tek beyaz bayrak alan Türkler Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinin bu başarı grafiğini sürdürmelerini istedi. Köksal,

"Eğitim vermek sadece ders anlatmak değildir, çevre düzeni, derslerdeki performans ve öğrencilerle iyi diyalog kurmak ve öğrencileri topluma en iyi şekilde hazırlamaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okulda bulunan 19 öğretmene takdir belgesi verildi. Öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü Köksal ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

(ES-BÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title