Haberler

Türkiye Kros Şampiyonası

Güncelleme:

Türkiye 20 Yaş Altı ve Büyükler Ferdi Kros Şampiyonası, Denizli'de tamamlandı.

Türkiye 20 Yaş Altı ve Büyükler Ferdi Kros Şampiyonası, Denizli'de tamamlandı.

Pamukkale Mahallesi'nde düzenlenen ve 37 ilden 218 sporcunun katıldığı şampiyonada verilen startın ardından gazetecilere açıklama yapan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Yasin Taş, salgın nedeniyle birçok ulusal ve uluslararası organizasyonun iptal edildiğine dikkati çekti.

Gereken tedbirleri alarak organizasyonları düzenlemeye karar verdiklerini, temmuz ayından bu yana dördüncü şampiyonanın organize edildiğini aktaran Taş, "Bu bizim için çok önemliydi. Çünkü pandemi sürecinde birçok faaliyet askıya alınıp ertelenmesine rağmen hayat da devam ediyor." dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ülkenin değişik şehirlerinden genç atletleri kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kentte ulusal ve uluslararası yarışlar yapılmasını istediklerini belirten Zolan, "Birçok spor tesisimiz var. Denizli'deki bu gelişim ve güzellik, federasyonumuz tarafından da tercih edilebilir hale geldi. Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'mizde uluslararası müsabaka yapacak pistlerimiz de var. Dünyada eşi benzeri olmayan Pamukkale'nin yanı başında böyle bir yarışma düzenleniyor." ifadelerini kullandı.

Branşlarında dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ve İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık tarafından verildi.

Organizasyon sonunda dereceye giren sporcular şöyle sıralandı:

Büyük Erkekler (10 km)

1- Hüseyin İbrahim Öztürk

2- Kenan Sarı

3- Hasan Turgut

Büyük Kadınlar (6 km)

1- Burcu Subatan

2- Yonca Kutluk

3- Gizem Nur Keskin

20 yaş altı erkekler (6 km)

1- Mahsum Değer

2- Hakan Buğanli

3- Abdulhalik Çağıran

20 yaş altı kadınlar (4 km)

1- İnci Kalkan

2- Urkuş Işık

3- Ayşe Ecer

Kaynak: AA / Spor

Pamukkale Denizli Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title