Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu Kendinden Emin: EURO 2024 Bizim Olacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün düzenlenecek EURO 2024 ev sahipliği toplantısında 17 oyun 10'unu alarak kazanma hesapları yapıyor.

Türkiye 4. adaylığında Avrupa Şampiyonası'na talip. EURO 2008'e Yunanistan ile aday olan Türkiye, 2012 ve 2016'ya tek başına adaylık başvurusu yapmıştı. TFF'ye göre şanslar eşit. Oy kullanacak 18 üye var ancak biri hasta olduğu için 17 oy atılacak. Berabere bitme şansı yok. TFF cephesi 10'a 7 kazanma hesabı yapıyor.

EV SAHİBİ BUGÜN BELLİ OLACAK

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak ülke bugün belli olacak. Yapılan açıklamada, Türkiye ve Almanya'nın TSİ 14.00'te sunumlarını gerçekleştireceği, sonrasında UEFA İcra Kurulu tarafından yapılacak oylamanın ardından TSİ 15.45'te turnuvanın ev sahibinin açıklanacağı belirtildi.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunanistan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

Ara Bulucu:

bize vermesinler yoksa iyice batarız;(;(;(;(;

5
8
yanıtYanıtla
YERLİ VE MİLLİ NİCKNAME:

Türkiyede her maç patates tarlası gibi balçık zeminde oynanıyor, insan aday olmaya utanır, Türkiyenin hiç şansı yok.

2
11
yanıtYanıtla
kaan:

dogru.

yanıt0
yanıt1
CAN DEP:

Türkiye Avrupaya giremiyorsa Avrupa Türkiyeye girsin

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kesinlikle Türkiye ye verilmeli. Bunu çoktan haketti. Yolun açık olsun Türkiye.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

inşallah

7
0
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

Eğer Türkiye Euro 2024 ü kazanırsa şimdiden olacakları anlayabiliyoruz. akp biz kazandık diye siyaset yapacak. Ama ekonominin e sinden anlamayan akp sanki ülke ekonomisi cok iyiymiş gibi siyaset yapacak gündem değiştiricek. Ama Kalkınmış ekonomisi güçlü bir almanya varken bu ülkemiz için bir hayalden öte olamayacak.

3
4
yanıtYanıtla
Can Dal:

Kesin Türkiye kazanacak, cünki Avrupada göt korkusu var. 2023 de Boaz anlasmasi bitiyor. O Yildan sonra artik Türkiye büyümede Rekor kiricak ve Dünya Devi olacak!

3
1
yanıtYanıtla
aa:

Hatice''ye değil neticeye bakın! Daha önceki yıllarda da böyle dendi ama bize gelmedi. Avrupa kolay kolay büyük organizasyonu bize vermez. Aha buraya da yazıyom!

3
1
yanıtYanıtla
neutral:

esnaf 1 haftada 1 yilin gelirini turistlerden cikarir. simdiden sizlere söylüyorum o gün gelince fiyatlar @ zamli olur.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title