Haberler

Türkiye'de aylar sonra ilk fuar açıldı

Güncelleme:

Türkiye'de aylar sonra ilk fuar açıldı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla bu yıl 20'ncisi gerçekleştirilen Edirne Kırkpınar Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı korona virüsü salgınının ardından başlatılan yeni normalleşme sürecinde Türkiye'de fiziki olarak açılan ilk fuar oldu.

Türkiye'de aylar sonra ilk fuar açıldı

EDİRNE - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla bu yıl 20'ncisi gerçekleştirilen Edirne Kırkpınar Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı korona virüsü salgınının ardından başlatılan yeni normalleşme sürecinde Türkiye'de fiziki olarak açılan ilk fuar oldu.

Edirne'de her yıl açılan "Kırkpınar Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı", bu yıl korona virüs salgını göz önünde bulundurularak tedbirlerle açıldı. Türkiye'de yeni normalleşme sürecinde açılan ilk fuar olduğu açıklanan "Kırkpınar Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı"nda 25 markanın tarım ürünleri sergileniyor.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Normalleşmeyle beraber müsaade edilen fuarlara Kırkpınar Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarının öncülük etmesi önem arz etmektedir."dedi.

Edirne'nin tarım ve hayvancılık şehri olduğunu söyleyen Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk'te, Edirne'de üretim potansiyelinin yüksek olduğunu ve fuarların katkı sağladığını ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından Edirne Vali Vekili Dr. Yusuf Güler ve beraberindekiler daha sonra stantları gezdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title