Haberler

Türk Vatandaşlarına ABD'de Yatırım Fırsatı

Akpınar Sirketler Grubuna bağlı GAOK Invest LLC tarafından Amerika’da 230 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilecek Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türk vatandaşlarına ABD’de yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Akpınar Sirketler Grubuna bağlı GAOK Invest LLC tarafından Amerika'da 230 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilecek Breeze de Mar gayrimenkul projesi, Türk vatandaşlarına ABD'de yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Amerika'nın cazibe merkezi Orlando bölgesinde ilk etabı 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak Breeze de Mar gayrimenkul projesindeki son fırsatlar için geri sayım başladı. Serdar Ortaç ve eşi Chloe Ortaç'ın reklam yüzü olduğu projede Disneyland, Universal Studio's, SeaWorld, Nasa Uzay Merkezi gibi Orlando'nun tam ortasındaki 900 bin metrekarelik alanda bin 362 dairelik 4 tip konut bulunuyor. Projenin tasarımında ise Disneyland ve Universal Stüdyoları'nın tasarımını yapan dünyaca ünlü Valerio Mazzoli'nin imzası yer alıyor.

Almanya'da faaliyet gösteren ve birçok projeye imza atan Akpınar Sirketler Grubuna bağlı GAOK Invest LLC tarafından 230 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilecek Breeze de Mar projesinde yer alan konutlar, 90 bin 400 USD'den başlayıp, 234 bin 600 USD'ye ulaşan fiyatlarla satışa sunuluyor.

GAOK Invest LLC CEO'su ve aynı zamanda proje yatırımcısı Gürkan Akpınar, projenin lansman sonrasında satışlarının büyük bir bölümünün tamamlandığını, final aşamasında da alıcı ve yatırımcılara avantajlar sunulduğunu söyledi. Akpınar, kalan daireleri alıcı ve yatırımcıyla buluşturmak adına 6-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da 17 Mayıs tarihinde ise İzmir'de tanıtım günleri düzenleyeceklerini kaydetti. Gürkan Akpınar, "Satış ofisimizde gerçekleşecek tanıtım günlerinde, İstanbul ve şirket merkez ofisinden ekibimiz ziyaretçilerimizin hizmetinde olacaktır. Tanıtım günleri etkinliğimizde, fiyat artışı öncesi yatırımcılarımıza Amerika'da yatırım için son bir fırsat sunulmaktadır." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Ortaç Akpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title