Haberler

Türk Telekom CEO'su görevinden ayrıldığını açıkladı! Paul Doany kimdir?

Telekom CEO'su Paul Doany, 2016 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu. Peki, Paul Doany kimdir, nereli?

Paul Doany'nin yerine ise Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal'ın Türk Telekom CEO'su olarak atandığı belirtildi. Dr.Paul Boulos H.B Doany hayatı, kariyeri haberimizde…

PAUL DOANY KİMDİR?

Doany, 1977 yılında Beyrut Amerikan Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu, 1978 yılında İngiltere Bradford Üniversitesinden Dijital Elektronik ve İletişim Mühendisliği dalında yüksek lisans derecesi ve 1981 yılında İngiltere Manchester Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Enstitüsünden İletişim Mühendisliği dalında doktora derecesi aldı.

DAR AL HANDASAH CONSULTANTSTA TELEKOM BÖLÜMÜNÜ KURDU

Beyrut Amerikan Üniversitesi, Elektronik/İletişim Bölümünde kıdemli öğretim üyeliği yapan başarılı iş adamı, 14 yıl boyunca telekomünikasyon danışmanlığı sektöründe hizmet verdi. Bu kapsamda, Dar Consultants'da (Londra) Genel Müdürlük görevini yürüttü, aynı zamanda Dar Al Handasah Consultantsta (Shair & Partners) Genel Müdür/Ortak olarak Telekom bölümünü kurdu, ulaşım ve ekonomi alanlarında büyümelerini destekledi.

Türk Telekom CEO'su görevinden ayrıldığını açıkladı! Paul Doany kimdir?

Paul Doany 12 yıl, Saudi Oger Grubunda çalıştı, Oger Telekom Kurucu CEO'su ve Türk Telekom CEO'su olarak 5 yıl hizmet verdi. Saudi Oger Grubundaki görev süresi boyunca, Türk Telekomun %55'lik payının özelleştirme yoluyla satın alınmasına, Borsa İstanbul'un halka arzına, BT şirketleri ve uluslararası toptan satış operasyonlarının (Pantel, yeni adıyla Türk Telekom International) satın alınmasına önderlik yaptı. Aynı zamanda Güney Afrika'da Cell C'nin lansmanına kadar satın alma ve başlangıç operasyon sürecini yönetti. Dr. Paul Doany, Bilişim ve İletişim Teknolojileri Girişim Sermayesi alanında yoğunlaşarak BT/internet şirketleri ve yenilenebilir enerji alanında başlangıç aşamasındaki yatırımları yönetti. Eylül 2016'dan itibaren Türk Telekom CEO'su olarak görevini sürdürüyordu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türk Telekom Paul Doany CEO Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title