Haberler

Türk Kızılay, 10 yıllık yol haritasını belirliyor

Güncelleme:

Türk Kızılay, 10 yıllık yol haritasını belirliyor Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık: "Azerbaycan'a bu hafta yolda olan ikinci tırımız kıyafet, gıda ve hijyen ihtiyaçları yola çıktı" "Önümüzdeki hafta 10 konvoyluk kamyon yola çıkacak" "Bu yardım sürekli o bölgelere gidecek.

Türk Kızılay, 10 yıllık yol haritasını belirliyor

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık :

"Azerbaycan'a bu hafta yolda olan ikinci tırımız kıyafet, gıda ve hijyen ihtiyaçları yola çıktı"

"Önümüzdeki hafta 10 konvoyluk kamyon yola çıkacak"

"Bu yardım sürekli o bölgelere gidecek. Amacımız acısı olan her insanın yanında olabilmek"

ANTALYA - Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, "Strateji 2030-Seyrüsefer Çalıştayı" ile, "Önümüzdeki 10 yıllık bu gemimizin seyrüseferini, rotasını toplumuzla paylaşmış olacağız" dedi.

Türk Kızılay'ın 2021-2030'daki 10 yıllık strateji planını ortaya koyan "Strateji 2030 - Seyrüsefer Çalıştayı" Antalya Lara'daki bir otelde başladı. Yöneticiler ve gönüllülerin katılımıyla başlayan çalıştan 26 Ekim'de sona erecek.

Çalıştay kapsamında açıklamalarda bulunan Kınık, Kızılay'ın stratejik planlarla hareketini sürdürdüğüne değindi.

Bundan önceki stratejik planın 5 yıllık yapıldığını anımsatan Kınık, "Büyüyen Kızılay, büyüyen insani meseleler nedeniyle daha uzun stratejiler gereği planlamamamızı ona göre çıkardık. Şuan 2021-2030 yılları arasındaki 10 yıllık stratejimizi gerçekleştirmek için bir araya geldik. 1.5 yıllık çalışmanın ürünü bu. Kızılay'ın hangi konularla ilgilenmesi gerektiğini şubelerimize, gönüllülerimize, bağışçılarımıza sorduk. Onlardan elde ettiğimiz verilerle belirli bir taslak oluşturduk. Bu taslağı toplumumuzla paylaşacağız" diye konuştu.

"İki konuya önem veriliyor"

Kızılay'ın iki ana konuya odaklanacağını dile getiren Kınık, "Bir tanesi insanı ve toplumu güçlendirmek. İkincisi Kızılay'ın kurumsal yapısını güçlendirmek. Toplumu güçlendirmek adına, yoksullukla mücadele, eğitime destek, yaşlılık hizmetlerine destek alanında çok sayıda stratejik hedefler belirledik. Kurumsal açıdan ise şeffaf hesap verebilir, dijital dönüşümü tamamlamış Kızılay için çok sayıda hedef belirledik. Bu stratejilerimi toplumumuzla paylaşacağız. Önümüzdeki 10 yıllık bu gemimizin seyrüseferini rotasını toplumuzla paylaşmış olacağız" ifadelerine yer verdi.

"Azerbaycan'a yardım"

İşgal edilmiş Azerbaycan topraklarındaki çatışmaların sivil halkı da etkilediğini kaydeden Kınık, "Kızılay olarak biz, Azerbaycan'la ortak şekilde ilk andan itibaren yardımlarımızı yola çıkardık. İlk yardımlarımızda barınma ön plandaydı. Bu hafta yolda olan ikinci tırımız kıyafet, gıda ve hijyen ihtiyaçları yola çıktı. Önümüzdeki hafta 10 konvoyluk kamyon yola çıkacak. Bu yardım sürekli o bölgelere gidecek. Amacımız acısı olan her insanın yanında olabilmek" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Antalya Kınık Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title