Haberler

Türk Kızı, Almanları Kurtardı; Kendi Komaya Girdi

Güncelleme:

Almanya'da üç Sırp'ın iki Alman kızı taciz ettiğini gören Tuğçe Albayrak, kızları kurtardı ama daha sonra kendisi darp edildi. Albayrak, şimdi yaşam mücadelesi veriyor.

Almanya'da 2 Alman kızı 3 Sırp'ın tacizinden kurtaran Tuğçe Albayrak, Sırpların saldırısına engel olamadı. Yumruklanan Albayrak, komaya girdi.

KIZLARI KURTARDI AMA..

Almanya'da üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, arkadaşlarıyla cuma günü Offenbach kentinde bir restorana gitti.

Yemek yerlerken restoranın tuvaletinden iki kızın çığlıklarını duydular. Yardım için tuvalete gittiklerinde üç Sırp'ın iki Alman kızı taciz ettiğini gördüler. Albayrak araya girerek kızları kurtardı. Daha sonra restorandakilerin de yardımıyla saldırganlar dışarı atıldı. Albayrak ve arkadaşları yemeklerini bitirip dışarı çıktığındaysa üç Sırp bu kez onlara hakaret etmeye başladı. Biri Albayrak'ı yumrukladı. Albayrak kanlar içinde yere yığılıp bayıldı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Hastaneye kaldıran kızın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Yoğun bakıma alınan Tuğçe Albayrak'ın durumu ciddiyetini koruyor. Kaçan saldırganlar daha sonra yakalandı, yumruğu vuran tutuklandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Offenbach Almanya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Arion Mobil-ANDROID:

Allah acil şifalar versin

57
0
yanıtYanıtla
Zulkuf Mobil-IOS:

Cesariti Icin tebrikler gecmis olsun

46
1
yanıtYanıtla
Hakan 017692975524mobilWeb@haberler.com:

Iyi olmuş işallah ölür yalaka

0
44
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Şerefsiz kansız sırp köpekleri..

39
0
yanıtYanıtla
ZEHIR ZEMBEREK CEVEP:

TÜRK OLARAK KENDISIYLE GURUR DUYUYORUZ, , , , . BU KADIN NOBEL BARIS ÖDÜLÜNE LAYIKTIR. . . . .

29
1
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-ANDROID:

Almanya da türklere sevmeyen alman arkalaslar sizin memleketinizde sizin kızlarınıza bir türk kızı kurtarıyor ancak yemek çıkışı birinizde yardım etmemissiniz Yuh size biran önce sağlığına kavusursun inşaallah cesur kız

26
1
yanıtYanıtla
ahmet tekin:

3 erkek iki kızı taciz ediyormuş bu kızda onları kurtarmaya gitmiş bu kızlarında onlarla birlikte olmadığını nerden bilelim belki iki kız arkadaşıyla beraber üç tane erkekle tanışmışlar yemişler içmişler sonra kavga etmişler olamazmı bu aralar zaten sürekli türkleri kahraman gibi göstererek canımızı okuyorlar. .

3
18
yanıtYanıtla
Ferdi B.:

Bu kızın yaptığını yapamayacak kadar korkak olsam, sahip olduğu yüreğe sahip olamayan biri olsam bende eleştirir, hakaret ederdim! Allah şifa versin bacıma. . .

18
1
yanıtYanıtla
Aykut:

Ulan dua edin türkiyede deildiniz

18
0
yanıtYanıtla
CenkMobil-IOS:

ALLAH SIFALAR VERSIN

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title