Haberler

Tunç Soyer, Enver Aysever haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu: İhalenin iptali için talimat verdim

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gazeteci Enver Aysever'in belediyeden 18 günlük kurs için 238 bin lira kazanacağı haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu. Aysever'e ödenecek ücretin 90 bin TL olacağını belirten Soyer, ihalenin iptal edilmesi için talimat verdiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 18 günlük kurs için gazeteci Enver Aysever'e 238 bin lira ödeyeceği haberleri gündeme oturdu. Tartışma konusu olan gelişme sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sessizliğini bozdu. Aysever'e ödenecek ücretin 238 bin lira değil, 90 bin lira olduğunu söyleyen Soyer, ihalenin iptali için talimat verdiğini açıkladı.

"İPTAL EDİLMESİ TALİMATINI VERDİM"

Sosyal medyadan belediyenin açıklamasını paylaşan Soyer, " Kamuoyunda oluşan hassasiyete kayıtsız kalmam mümkün değildir. Söz konusu ihalenin iptal edilmesi talimatını verdim" dedi.

Tunç Soyer, Enver Aysever haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu: İhalenin iptali için talimat verdim

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Hizmet alımı kapsamına eğitimin yanı sıra konaklama, ulaşım ve yemek giderleri dahil edilmiş, ancak eğitimlerin online olması durumunda eğitim bedeli harici kalemlerde ödeme yapılmayacağı da belirtilmiştir. Bugün gelinen nokta itibariyle pandemi kaynaklı kısıtlamaların henüz sona ermemesi nedeniyle eğitimlerin online yapılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda 58 bin 500 liralık kısmı hak edişlerde ödeme yapılmayacaktır.

"BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILACAK ÖDEME 90 BİN TL'DİR"

Ayrıca eğitimlerin, 9 aylık periyotta ayda 1 kez olacak şekilde revize edilmesi nedeniyle sadece 90 bin liralık eğitim hizmet bedeli ödenmesi ön görülmektedir. 3'er aylık periyotlarda, toplamda 60 yazarlık atölyesi ve yaşam boyu eğitim hizmetlerine katılabilecektir. Toplamda 36 saat yapılacak eğitimler 20'şer kişilik kontenjanla 3 aylık periyotlarda gerçekleştirilecektir. Özetle 9 aylık eğitim programı için belediyemiz tarafından yapılacak ödeme miktarı 90 bin TL'dir.

Eğitim programının kapsamı:

Yazarlık atölyesi temelinde yapılacak eğitimlerde, okur ve yazar arasındaki görünmez iletişimin gücü hakkında münazara, her katılımcının ilgi duyduğu edebiyat türüne göre analiz ve yönlendirilmelerin yapılması ve bu kapsamda bireysel alıştırma ödevlerinin verilmesi, Türk Edebiyatı dışında, dünya klasikleri yazarları ve eserlerinden örneklemeler ve münazara atölyeleri, 'Kitap mı okuyucuyu seçer, yoksa okuyucu mu kitabi seçer' münazarası, deneme, anı, 'biyografi yazıları gerçek mi, gerçek dışı mıdır' münazarası yapılmaktadır. Ayrıca yazarlıkta kurgunun nasıl olması gerektiği konusunda eğitimler ve hayal gücünü kullanma becerileri ye benzeri atölyeler düzenlenmektedir."

Tunç Soyer, Enver Aysever haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu: İhalenin iptali için talimat verdim

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Enver Aysever Tunç Soyer Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (18)

Radim:

Herşey çok güzel oluyor

42
5
yanıtYanıtla
mustafa maho:

ifşa olduğu için iptal etti. ya ifşa olmayanlar. . . . .

34
6
yanıtYanıtla
erkan:

en azından ifşa olup iptal etmiş . . . . seninkiler ifşa olup iptal bile etmiyor

yanıt12
yanıt8
Sosyal:

Yaw biride demiyorki neden ihalede bu sahsin adi geciyor. neden adrese teslim ihale yapiyorlar. ihaleyi bi okuyun görürsünüz adresi nasil belirtmis

25
0
yanıtYanıtla
KASETÇİ:

HIR SIZZ VARRR. . :))

16
5
yanıtYanıtla
TUNÇ:

SENDE KENDİNİ HEDER ETTİN. AYRICA Bİ PAZAR GÜNÜMÜZ VAR ONUDA ÇALIŞMALARINLA MAF ETTİN. AYRICA KALDIRIMLARIN HALİ ÇOK İYİ ÜSTÜMÜZ BAŞIMIZ BATIYOR. BÜYÜKŞEHİR OLMUYOR BASKAN

13
5
yanıtYanıtla
cimilli:

alan razı veren razı oy veren razı bırakın niye karışıyosunuzki kardeşim.

7
10
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Önce kapınızın önünü süpürün , sonra başkanım hakkında konuşun . Kendinize bir sorun o kadar belediye başkanları neden istifa ettirildi . Neden acebaaa ?

2
7
yanıtYanıtla
....:

AYNI HASSASİYETİ DEVLETİN HER KADEMESİNDE DE GÖRMEK İSTERİZ. .

4
3
yanıtYanıtla
cem:

süt alamayan anne leri hiç mi düşünmediniz:)))

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title