Haberler

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, "Kardeşini Vurdum Gelin Alın" Dedi

Güncelleme:

Konya'da bir adam, konuşma bahanesiyle ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını av tüfeğiyle vurduktan sonra ağabeyini arayıp "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybetti.

Konya'da konuşmak için ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını, belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sonucu av tüfeğiyle vurup yarayan adam ağabeyini arayıp, "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Yaralı, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

KONUŞMAK İSTEDİĞİ KİŞİYİ ISSIZ BİR YERE GÖTÜRDÜ

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Aslım Çöplüğü yakınındaki Ünan Caddesi'nde meydana geldi. Ramazan T., iddiaya göre konuşmak için Hüseyin Yeni'yi, otomobille Aslım Çöplüğü yakındaki ıssız bir bölgeye götürdü.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, 'Kardeşini Vurdum Gelin Alın' Dedi

TARTIŞMA SIRASINDA AV TÜFEĞİYLE ATEŞ EDİP BIRAKTI

İkili arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Ramazan T., tartışma sırasında otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Hüseyin Yeni'nin üzerine ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yeni, kanlar içinde yere yığıldı.

"KARDEŞİNİ VURDUM GELİN ALIN DEDİ

Ramazan T. de, Yeni'nin ağabeyi Hasan Yeni'yi arayıp, bulunduğu bölgeyi söyleyip Kardeşini vurdum, gelin alın dedi. Belirtilen noktaya giden Hasan Yeni, kardeşini kanlar içinde buldu.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, 'Kardeşini Vurdum Gelin Alın' Dedi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Yeni, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis kaçan Yeni'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yeni Tatlıcak Karatay Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

EŞŞEK EĞÎTMENÎ:

Hadi gelde bu ülkede silahsız dolaş, Devlet ve yetkililer tedbir almıyorlarsa, mahkemeler ve sözde adalet bunlara ağır ceza vermiyorsa vatandasda doğal olarak tedbirini alır

23
1
yanıtYanıtla
Türk Milliyetçisi:

Haklı diyorsun vatandaş kendi kendisini korumalı nerden alınıyorsa gidek alak şu silahı

yanıt12
yanıt1
vay vay vay:

konusmak bahanesiyle öldürmeye götürüyor bukadarmi alcaksiniz la

17
0
yanıtYanıtla
Bahçeliye sorun heleee:

Bahçeliye söyleyin bunlar içinmi af istiyorsun. . . . . . .

15
2
yanıtYanıtla
levent:

haklısın sorun birdaha bahçeliye

yanıt7
yanıt0
LEVENT:

o saate çağırıyor adi adam öldürmek için adi herif. nasıl öldürmüş hiç Allah korkusuda yok ama sorsan en şerefli kendisi böyle vicdanı olmayanlara neden hala acıyoruz, öldürmek için neyi bekliyoruz?

15
0
yanıtYanıtla
reis:

lan boş yapma hem adamın öldürdüğüne kızıyorsun hemde bunları öldürmek lazım diyorsun nasıl bi tezatlık ALLAH RAHMET EYLESİN. . .

yanıt3
yanıt7
Tekin:

Ne yani , şimdi benim vergimle bir katili hapishanede besleyecek misiniZ? Sonra af çıkacak erken çıkacak, ben kader (?) mahkumuyum diyecek he! kader kelimesine ayıp olmuyor mu.

11
1
yanıtYanıtla
Fırfır:

kardeşlik ve dindarlık nerde kaldı,,akape sorumlulugu üzerine almasa bile,,Allahın huzurunda hesaptan kaçamayacaklardır..ülkede olup bitenlerden hükümetler sorumludur.diyanet ne iş yapıyor,,yatmakla para kazanmak nasıl oluyor.ahirette kaçacak yer bulamayacaksınız.okuyun peygamberimizin hayatını,okuyun hulafai raşidinin hayatını,okuyunda devlet nasıl yönetilirmiş bir görün.

9
1
yanıtYanıtla
kabirmahsersirat:

millete haram ve kesinlikle yasak olan domuzu akp yasa cikararak milletin yemesine zehirlenmesine cinnet gecirmesine sebeb oldu mahserde nasil hesap verecekler

yanıt5
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title