Haberler

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

Güncelleme:

Antalya'da seyir terasına gelerek manzarayı izledikten sonra yanında getirdiği tüfekle başına ateş eden Erol Damar hayatını kaybetti. Olay sonrası Damar'ın çalan cep telefonuna polis cevap veremedi.

Antalya'da motosikletiyle seyir terasına gelen Erol Damar, bir süre manzarayı izledikten sonra sırt çantasından çıkardığı tüfeği alıp başına dayayarak intihar etti. Damar'ın üzerinden çıkarttıkları cep telefonunu alan ekipler, çalan telefona cevap veremedi.

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

SEYİR TERASINA ÇIKIP İNTİHAR ETTİ

Olay, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerinde bulunan seyir terasında 17.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 07 ABJ 968 plakalı motosikletiyle seyir terasına gelen Erol Damar, burada bir süre manzara izleyen Damar, daha sonra sırt çantasından çıkardığı tüfeği alıp başına dayadı. Çevredekilerin ikna etme çabalarına aldırış etmeyen Damar, ateş ederek hayatına son verdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Damar'ın öldüğünü belirlerken, polis bölgede inceleme başlattı.

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

POLİSLER, ÇALAN CEP TELEFONUNA CEVAP VEREMEDİ

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, intihar eden adamın cansız bedeni üzerinde araştırma yaparken, cep telefon sesi geldiğini duydu. Damar'ın üzerinden çıkarttıkları cep telefonunu alan ekipler, sık sık arayan karşı tarafın telefonuna cevap veremedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

Polis, İntihar Eden Adamın Israrla Çalan Cep Telefonuna Cevap Veremedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Dürbünlü:

Bu düzenin değişmesi şarttır,,hiçbir propleme çözüm bulunamıyor..vaadlerle halk oyalanıyor..yeter artık.

7
20
yanıtYanıtla
op doktor E.Ö:

bu düzeni ancak ve ancak Allahın kanunu olan şeriatla çözebilirsin. ancak o zaman bu tür vakalar son bulabilir yoksa beşerlerin getirdikleri kanunlarla bunların önüne hiçbir zaman geçilmeyecek ve hata gün geçtikçede artıyor malesef. onun için tek care herşeyin yegane ve tek sahibi olan Allahın kanunu olan şeriatla çözebilirsin başka şekilde çözülmez. Düzeni ve adaleti ancak o şekilde sağlıyabiliriz

yanıt2
yanıt7
murat:

sizi ırak afganistana göndermek isteriz oranın düzeni size göre

yanıt4
yanıt3
olgun h:

burası türkiye yorum yazanlar seriat ortamında yaşamak istiyorsanız buyrun arabistana boş boş konuşuyorsunuz. bu haberi şeriata nasıl bağladınız anlamış değiliz . .

yanıt3
yanıt1
Fahri N.:

Bizi yanlış yola yönlendirenler, saf ve temiz halkımızı hep aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz… Görürsünüz ki milleti mahveden, tutsak eden, perişan eden fenalıklar hep bağnazlık örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.

yanıt3
yanıt0
MURATT:

DÜRBÜNSÜZ her zamanki gibi haber yorumlarını saptırmaya devam ediyorsun çağ dışı bilgilerlni paylaşmaya insanların fikir ve düşünclerine saygısızca devam ediyorsun

yanıt2
yanıt1
muhalif:

Bunlar daha iyi günlerimiz çok büyük bir ekonomik krizdeyiz bu intihar haberleri artarak devam edecek ama yandaş medyada fazla yer bulmayacak ülke yine alice harikalar diyarındaymış gibi gösterilmeye devam edecek YEREL SEÇİMden sonra cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ekonomik krizi geliyor MEGA KRİZ geliyor

9
4
yanıtYanıtla
tırcı osman:

MARSa gitmek isteyen varsa götürürüz abi, kelle başı para alıyoruz abi

yanıt0
yanıt0
ZEYNEPPP:

bizler etrafımıza bakmamız lazım. komşusu açken tok yatmamalıyız. insanların derdine çareler aramalıyız :( ne olacak böyle gencecik insanlar hayatlarına son veriyor :( birileri süt ile banyo ederken çocuğuna süt alamayan anne babalar var :(

10
2
yanıtYanıtla
MANAS:

KİM BİLİR DERDİ NEYDİ . ÜZÜCÜ.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title