Haberler

Trabzonspormanisaspor Maçının Ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Karaman: "hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldık"

MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KARAMAN: "HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK"

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ: "MOTİVASYONUMUZU BİR TÜRLÜ SAĞLAYAMADIK"

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3 -1'lik Trabzonspor galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında, kendileri açısından çok önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, "Ben gelmeden önce Manisaspor, ligin en çok gol yiyen takımıydı. Üç gün içerisinde fiziksel olarak çok bir şey değiştiremezsiniz, ama teknik olarak bazı şeyleri değiştirebilirsiniz. Bu gelen teknik adama bağlıydı. Bende bunları yapmaya çalıştım. Maçın bazı bölümleri Trabzonspor'un üstünlüğü ile geçti ama bu normal. Trabzonspor ligin iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi. Pozisyonları kapatmayı bildik ve bana göre haklı bir galibiyet aldık. Şenol hocama ve Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Biz artık kendi işimize bakıyoruz. Fazla skora kapılmamak lazım" dedi.

İLKER: "ERKEN GOL YEMEMİZE RAĞMEN KOPMADIK"

Manisaspor kalecisi İlker de, Trabzon'a gelirken yeni bir başlangıç yapmaya şartlandıklarını belirterek, "Belki de kimse bize şans vermiyordu. Erken de bir gol yedik ama oyun genelinde kopmadık iyi oynadık. Bazen kişisel hatalardan gol yiyorduk. Lige başlarken hedefimiz bu değildi. Küme mi düşecekler dedikodusu dolandı. Bugün iyi bir başlangıç yaptık ve bundan sonra da puan farkı kapanmadan kazanmaya devam etmeye çalışacağız" diye konuştu. İlker, skor avantajını korumak için zaman zaman kalecilerin oyunu soğutmak için yaptığı hareketlerin olduğunu söyledi. Başarılı savunma oyuncusu Ömer Aysan ise Trabzonspor'un zaaflarını iyi kullanarak kazanmayı başardıklarını vurguladı.

GÜNEŞ: "MOTİVASYONUMUZU BİR TÜRLÜ SAĞLAYAMADIK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de maça kazanma arzusuyla çıktıklarını belirterek, "Maçın başında öne geçtik ve avantajlı olduk. Daha sonra Teofilo ve Umut'la gol pozisyonları kaçırdık. Ardından rakibimizin bizim sahaya geçme isteğini kıramadık. İlk yarının son dakikalarında yediğimiz iki gol oyunun tüm akışını değiştirdi. Yediğimiz gollerdeki hatalarımızı daha önce hiç yapmamıştık. Geçen hafta Sivasspor maçında motivasyonumuz üst seviyedeyse, bu maçta aynı motivasyonu göremedim. Rakibin fizik gücü bizden daha iyiydi. Beklenmeyen bir skordu. Nasıl Sivasspor'a karşı farklı kazandıysak iyi olunca, bu sefer kötü oldu. Lig uzun bir maraton. Bu tür sonuçlar olabiliyor. Antalyaspor ve bu maçta toplam 5 puan kaybettik. Bunlar çok önemli puanlardı. Manisaspor dirençli oynamaya çalıştı ve çok da etkili oldu. Biz biraz daha dirençli olsaydık sonuç değişebilirdik" diye konuştu.

"KAZANMAMIZ İÇİN GEREKEN RUHU ORTAYA KOYAMADIK"

Güneş, "Hafta içerisindeki istifalar sizi etkiledi mi?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi: "Oyun olarak olumsuz olmamızın bir çok nedeni olabilir. Diğer sebepleri ortaya çıkarmayı doğru bilmiyorum. Oyuna giren ve çıkanların motivasyonunu olmadığını söyleyebilirim. Manisaspor'u yenecek güçte olduğumuzu düşünmüştüm. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Oyun olarak bize gol atamadılar ama duran toplardan goller yedik. Hamleleri coşkulu yapmayınca oyunun kontrolü rakibin eline geçti. Kazanmamız için gerekli olan ruhu ortaya koyamayınca kazanamadık" dedi. Güneş, transfer döneminde alamadıkları Makukula'nın şu anda rakip takım oyuncusu olduğunu ve konuşmanın doğru olmadığını söyledi.

GİRAY: "MANİSASPOR İYİ OYNAMADI AMA SONUÇ ÜRETTİ"

Bordo -mavili futbolculardan Giray da, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Maçın zor olacağını biliyorduk. Ona göre hazırlanmıştık. 1 -0 öne geçtikten sonra her şey iyi olacak gibiydi. Manisaspor'da çok iyi oynamadı ama sonuç üretmekte başarılı oldular. Telefi edilebilecek bir mağlubiyet. İyi bir arkadaşlığımız var, bundan sonra önümüzde çok uzun bir maraton var" ifadelerini kullandı. Umut Bulut ise aldıkları mağlubiyetteki en büyük etkenin konsantrasyon eksiliğinden kaynaklandığını vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title