Haberler

Trabzonsporlu Sörloth, Emre Belözoğlu ile arasında geçenleri anlattı: Kavga çıkartmaya çalıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu ile gerginlik yaşayan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Alexander Sörloth yaşananlarla ilgili, "Konuşarak kavga çıkartmaya çalıştı. Beni biraz rahatsız etti. Ben de ondan susmasını istedim" dedi.

Trabzonspor'un 3-1 kazanarak finale çıktığı Fenerbahçe maçında attığı iki golle yıldızlaşan Alexander Sörloth, Norveç basınına karşılaşmada Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginliği anlattı.

Golcü futbolcu konuyla ilgili, "Konuşarak kavga çıkartmaya çalıştı. Beni biraz rahatsız etti. Ben de ondan susmasını istedim" ifadelerini kullandı.

EMRE'YE SUS İŞARETİ YAPMIŞTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasındaki gerilim damga vurmuştu.

Gösterdiği tepki sonrasında sarı kart gören Belözoğlu itirazlarına devam ederken Çakır'a, "Allah'tan kork" sözlerini sarf ettikten sonra Çakır, Emre'yi ikinci sarı sarıdan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth ise Emre Belözoğlu'na tepki olarak 'sus' işareti yapmış ve ardından sarı kart görmüştü. Norveçli futbolcu, Emre Belözoğlu'na ayrıca 'çok konuşuyorsun' hareketi yapmış ve iki futbolcu arasında gerilim yaşanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor Fenerbahçe kavga Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (10)

Anti coni:

Emre , cirkeflikte en önde, o adamin futboldanda uzaklastirilmasi gerek

26
10
yanıtYanıtla
VAHİ:

FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞINDAN NE DEDİĞİNİ BİLMİYORSUN.

yanıt2
yanıt3
Ömer:

Su emreyi futboldan bi men edin be

23
7
yanıtYanıtla
KUZEYLİ:

EMRE MİMLİ TABİ. YALANCISIN SÖRLÖT.

9
17
yanıtYanıtla
adil:

Kamera emre''nin dibinden içinden çekiyor görüntüler var izlemeden yazma rezil olma.

yanıt0
yanıt1
Emre:

Yabancı sevdalıları sizi

7
15
yanıtYanıtla
siyah beyaz:

bu emre nin de hep feneve gidince kötü başı kalkıyor başka takımda suspus bu kadar oynanmaz trubune

5
6
yanıtYanıtla
TS:

Sörloth çok ayıp etti Emre gibi ahlak abidesi birine yapılırmı çok ayıp. . .

8
2
yanıtYanıtla
zafer sarı:

evet emre hayatı boyunca ilk defa!!!! kart yedi ilk defa kendini savunmak amacıyla iyi niyetinin kurbanı oldu. O HİÇ KİMSEYLE ŞİMDİYE KADAR TARTIŞMAMIŞ BİR FUTBOL! VE AHLAK ABİDESİDİ!!!! :))

yanıt0
yanıt0
adil ol:

hakem ilk başta ikisine sarı kart verse bunlar olmaz tarafsız olarak futbolcu sadece sahada olur. kenar sahası değil

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title