Haberler

Trabzonspor, Leicester City'den Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı

Güncelleme:

Alexander Sörloth'u RB Leipzig'e satan Trabzonspor, hücum hattına takviyeyi Premier Lig'den yaptı. Bordo-mavililer, bir dönem Sivasspor'da da oynayan Leicester Cityli Fouseni Diabate'yle 3 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor, Premier Lig ekibi Leicester City'den Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı. Malili hücum oyuncusu bordo mavili ekip ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

HAFTA İÇİ TRABZON'A GELECEK

Karadeniz temsilcisi bir dönem Sivasspor'da da kiralık olarak forma giyen ve oynadığı futbolla göz dolduran Diabate'nin transferini tamamladı. 24 yaşındaki hücum oyuncusunun bu hafta içi Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Leicester City'den Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Leicester'da geçiren, ikinci yarıda ise Fransa Ligue 1 ekibi Amiens'e kiralanan Diabate, oynadığı 24 maçta 1 gol atıp 3 de asist yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Leicester City FC Trabzonspor DHA Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

SA.BA:

Aldığın futbolcu sattığın futbolcudan daha iyi olmalıydı trebzon spora yazık ediyorsunuz bu gidişle hangi şampiyonluğu kazanacaksınız hey trabzon hayrını gör.

1
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

Hayırlı olsun

0
1
yanıtYanıtla
NURİ:

Para yok anadolu klüplerinde belki geçen yılki gibi zirveye oynayamazlar ama gençlere yatırım doğru karar en azından borç yükünden kurtulurlar sırada uğurcan ardından abdülkadir avrupaya tranferini bekliyorum, istanbul klüpleri orta sahaya abdülakdir stoperde hüseyini kacırmayın su an ucuzken kapsalar iyi ederler

0
0
yanıtYanıtla
ytu:

İstanbul kuliplerimi:))))))Nasıl alacakmış.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title