Haberler

Trabzonspor ? Fenerbahçe Maçının Ardından

Fenerbahçe TEKNİK DİREKTÖRÜ KOCAMAN.

Fenerbahçe TEKNİK DİREKTÖRÜ KOCAMAN: "İYİ BİR EFOR ORTAYA KOYDUK"

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS: KIRILGAN VE AGRESİF OLMAYAN YAPIMIZ VAR

EMRE BELÖZOĞLU: YAŞANANLARDAN RAHATSIZIM, TRABZON BENİM MEMLEKETİM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Zorlu ve sert bir hafta gözüküyordu önümüzde. Bir haftada zorlu rakiplerle 3 maç oynadık. İki tanesinden istediğimiz sonucu aldık bir tanesi ortada gözüküyor. Umarım yarım kalanı tamamlama gücünü ve becerisini gösteririz. İki gün önce efor olarak hırpalandığımız maç oynadık. Trabzon gibi zorluk derecesi yüksek bir yerden çıkmak kolay değil. Tüm maç boyunca enerji ve direnç konusunda üstün bir efor ortaya koyduk. Kutluyorum bütün oyuncuları. Trabzonspor'la oynadığımız son maçlarda ilk 10 dakika itibarıyla rakip takımın en arzulu olduğu başlangıçlardan biri olarak gözüktü bu akşam. İlk 10 dakikada her iki takıma da gitti geldi maç. Arka arkaya iki pozisyon buldular. Biz de bir şeyler yapmaya çalıştık. Kendi kalelerine attıkları golle bizim lehimize döndü. Oyunun kontrolünü ele geçirdik. O andan itibaren maçın sonuna kadar ritmi ve kontrolü elimizde tutarak oynamayı başardık. İlk 15 dakikanın dışında son derece başarıyla bitirdiğimizi söyleyebilirim" dedi. Kocaman, ikinci yarıda alınan deplasman galibiyetleriyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bazen arka arkaya deplasmanda kazanırsınız içeride kaybedersiniz. En iyi yer olduğunuz içeride bazen takılırsınız. Futbolun doğası bu. Ne bana ne benim uygulamalarına ait bir şey değil Deplasman galibiyetlerine ihtiyacımız vardı arka arkaya. Şimdi içeride ve dışarıda galibiyetlerle ritmimizi bulmaya çalışacağız."

"BİRBİRİMİZLE ÇATIŞMAKTAN ZEVK ALIYORUZ"

Kocaman kendisine yöneltilen tepkiler ve Türk futbolunun bulunduğu ortamı nasıl bulduğuyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de şunları söyledi:

"Yok olamaz da. Bu yapısal ve toplumsal bir problem gibi gözüküyor. Futbol sahalarının dışındaki bir problem olarak gözüküyor. Zaman zaman yanıt vermeye çalışıyoruz ama bu bin anlam ifade etmiyor, etmeyecek de. Benim bir reçetem yok. Aslında var tabi kendime ait. Ama bu reçetemi kendi dünyamda kullanabiliyorum. Başka insanlara empoze etme gibi bir gücüm de yok şansım da yok. Her şeye olumsuz tarafından bakmayı seven bir toplumuz maalesef. Bu olumsuzluk, bu kötü ruhla, olumsuzluklarla bir gelişim olmuyor zaten ne Fenerbahçe'de, ne Trabzonspor'da. Birbirimizle didişmekten başka bir şey yaptığımız yok. Aslında nehri tersine doğru çevirmek lazım. Uzlaşmayı, aklı, bilgiyi ortaya koymamız lazım ama bunların hiçbiri yok. Birbirimizle çatışmaktan zevk alıyoruz. Böyle gelmiş böyle gidiyor, değişen bir şey olmaz."

Kocaman, Trabzonspor'un 7'inci dakikada Egemen'in çizgiden çıkardığı pozisyonunun gol olması halinde çok şeyin değişeceğini de vurgulayarak, "Televizyondan seyrettim biraz önce ve topun tamamının geçmediğini gördüm pozisyonda. Eğer gol olsaydı A'dan Z'ye pek çok şey değişirdi"

KAFKAS: KIRILGAN VE AGRESİF OLMAYAN YAPIMIZ VAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 ? 0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Maçla ilgili söylenecek çok şey yok. Sorumluluk bana ait. Fenerbahçe'yi haklı galibiyetinden dolayı tebrik ederiz. Oyunun genelinde istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Kırılgan ve agresif olmayan bir yapımız var. Önümüzdeki haftalarda bunu düzeltmeye çalışacağız" dedi. Kafkas, "Hakem bir golünüzü vermedi iddiaları var" şeklindeki soruyu yanıtlarken de şöyle devam etti:

"Gol oldu, ofsayt oldu, şu oldu bu oldu diye söyleyecek değiliz. Oyun iyi değil. Bunları telafi edecek güce sahip olmalıyız. Oyunda sıkıntı var. Görüntümüz iyi değil. Ama şunu söylüyorum, güçlü bir camiayız ve mutlaka bunun altından kalkacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bu ruhu canlandırmak istiyoruz. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, bunu da yapacağız. Bizden çok oyuncu grubuna da büyük sorumluluklar düşüyor. Onlara bu camianın büyük bir camia olduğunu ve kaybetmekle kazanmanın bir alışkanlık olduğunu öğreteceğiz. Elimizde bir oyuncu kadrosu var ve sezon sonuna kadar onlarla devam edeceğiz. Formda olan oynayacak, olmayan oynamayacak. Kaybettiğiniz zaman teknik direktör sorumludur, kazandığınız zaman oyuncular kazanır".

EMRE BELÖZOĞLU: YAŞANANLARDAN RAHATSIZIM, TRABZON BENİM MEMLEKETİM

Karşılaşma boyunca Trabzonspor tribünlerinin tepkisini çeken Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Geçen sene Zokora ile yaşadığım olay biraz gerginliğe neden oldu. Ancak Trabzon benim memleketim. Okul yaptırmam benim özel durumum. İnsanların bilmesi gereken bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız olduğudur. Burası benim memleketim. İnsanlar tabii ki kendi takımına sahip çıkacak. Benim bir oyuncuyla yaşadığım polemikten dolayı da beni düşman bilmelerinin istemem. Benim bir hatam varsa bundan dolayı da özür dilerim. Bir oyuncuyla bir polemik yaşamışım. Ben bunu maçtan sonra hallederim veya birkaç maç sonra hallederim.

Beni Trabzon'a veya Trabzonspor'a düşmanmış gibi lanse etmenin anlamı yok. Böyle bir şey olursa bundan ben de rahatsız olurum. Bizim saha içindeki davranışlarımızdan insanların da rahatsızlık duyduğu oluyor. Genel anlamda bakarsak ben Trabzonluyum bundan da hiç gocunmam. Buraya gelirken de hiç çekinerek, üzülerek, ekstra durum yaşayacak şekilde gelmiyorum. Elini vicdanına koyan herkes bu anlamda doğru yolu bulur".

KUYT: MAÇLAR GEÇTİKÇE DAHA İYİ OLACAĞIZ

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt ise, "Sonuçtan son derece mutluyuz. Maç öncesinde zor bir deplasman olduğunu çok iyi biliyorduk. Ama organizasyonumuz ve oyun tarzımızla çok iyi konsantre olduk. Bizim için bu durum her şeyi kolaylaştırdı. Herkes takımın her geçen gün daha da iyi oynadığını gayet iyi görüyor. Umuyorum ki maçlar devam ettikçe daha da iyi olacağız" dedi. Kuyt, kötü bir dönemden sonra son iki maçta iyi oynamasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Ben bir insanım. Bazen iyi bazen kötü oynarsınız. Gerçekten de bir iki kötü oynadığım maç olduğu doğru. Bir de penaltı kaçırdım. Ama Messi de Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltı kaçırdı. Bir oyuncu olarak iyi oynamadığınız zaman yapacağınız tek şey çok çalışmaya devam etmektir. Böylece performansınız daha iyi olacaktır. Sanırım Perşembe günü ve bugün bunu yaptım."

BARONİ: ÇOK MUTLUYUZ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni de, "Burada her oynadığımız maç zor oluyor. Zor bir maçta galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Trabzon'da oynamayı seviyorum ve gol attığım için de mutluyum" dedi. Baroni, ilk yarının bitiminde Mustafa Yumlu ile yaşadıkları diyalogla ilgili de şunları söyledi:

"Gol attım diye bir şey söyledi. Beni sinirlendirmek ve provokasyon için söylediği için biraz sinirlendim ama kayda değer bir şey olmadı. Pek önemsemedim".

CELUSTKA: SIKINTILI GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Trabzonsporlu Celustka da karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam çok önemli bir maç oynadık ve ne yazık ki kaybettik. Şunu kabul edelim artık, bizi bundan sonra zor ve sıkıntılı günler bekliyor. Umarım bu sıkıntılı günlerin altından kalkarız. Oyunumuzu geliştirerek bu durumu tersine çeviririz" dedi.

YASİN: İKİ BASİT GOL YEDİK

Yasin Öztekin ise, "Bu maçla çok şey kazanabilirdik ama ne yazık ki yine olmadı. Aslında iyi başladık ama iki basit golle yenik durumu düştük. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. İyi hazırlanıp bunu maçlara yansıtmak istiyorum. Son haftalardaki performansımdan memnun değilim. Kimse memnun değil zaten. Eski performansımı sağlayamıyorum şu anda. Ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki haftalarda hem ben hem de takımın daha iyi olup toparlanması lazım" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Belözoğlu Aykut Kocaman Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title