Haberler

Trabzonspor'da Stad Projesine Start Verildi

- Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Hüseyin Avni Aker Stadı' Nın Yıkılarak Yeniden Yapılması Projesi İçin Dünya Devi Ballast Nedam Bouw En Ontwikkeling Bv İle Anlaşmaya Vardı.

- Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Hüseyin Avni Aker Stadı` nın yıkılarak yeniden yapılması projesi için dünya devi Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling BV ile anlaşmaya vardı.

Ballast Nedam Yönetim Kurulu Başkanı Ruud Jacobs ile protokol imzalayan Başkan Albayrak, ¨Stadımızın ön fizibilitesini ve taslak çalışmalarını yapacak olan Ballast firmasıyla ön protokolü imzaladık. Hollandalı yetkililerle doğal ortamı bozmadan en iyi projenin hangisi olacağı konusunda da uzun uzun tartıştık. Proje 12 hafta sonra hazır olacak. Amacımız Trabzonsporumuza modern ve her an yaşayabilen bir tesis kazandırmaktır¨ dedi.

TRABZON`A İVME KAZANDIRACAK

Planlanan stadın bütün sosyal donatıları içinde barındıracak bir yapıda olacağının da altını çizen Albayrak, ¨Bu stad aynı zamanda Trabzonumuza da bir ivme ve renk katacaktır. Trabzonsporumuz için herşeyin en iyisini yapmaya ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımıza dair söz vermiştik. Bunun ayaklarından biri olan stat projemiz ilk basamaktır. Stadın konsepti Trabzon`un tarihi ve doğal dokusuna zarar vermeden, şehrimizi daha güzel hale getirecektir. Proje çizildikten sonra, ihale süreci başlayacak ve stadımızın ilk kazması bunun akabinde vurulacaktır. Aydınlık yarınlar Trabzon` u beklemektedir¨ diye konuştu

¨ZAFERLER İLERİ TAŞINACAK¨

Hüseyin Avni Aker Stadyumu` nun bugünkü konumunda yaşanan sayısız zaferlerin, yeni projeyle daha ilerilere taşınacağından kimsenin şüphesi olmamasını da isteyen Başkan Albayrak, ¨Taraftarımıza bu konuda düşen tek görev, bizlere inanmaları ve sonuna kadar desteklerini sürdürmeleridir¨ açıklamasında bulundu.

FİRMANIN REFERANSLARI

Ballast Nedam firmasının yaptığı başlıca büyük statlardan bazıları ise şöyle sıralandı: Amsterdam Arena, ADO Den Haag, Newcastle United ve UEFA` dan tek 5 yıldız almış olan Portekiz` in Lizbon Jos‚ Alvalade Stadı.

KOMBİNELER YARIN SATIŞA SUNULUYOR

Trabzonspor` un 2006 - 2007 sezonunda oynayacağı Turkcell Süper ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası müsabakaları için geçerli olacak kombine kartları yarından itibaren satışa sunulacak.

Buna göre; kombine kart sahibi olmak isteyen bordo - mavili taraftarlar aşağıdaki bedelleri ödeyecek.

- VIP - 1 Tribünü: 2.000 YTL.

- VIP - 2 Tribünü: 1.000 YTL.

- Kapalı Numaralı Tribün: 500 YTL.

- Maraton Özel Tribünü: 300 YTL.

- Maraton Tribünü: 150 YTL.

- Kale Arkası Tribünü: 75 YTL.

- 6 Kişilik loca (üst): Kişi başı 600 YTL.

- 8 Kişilik loca (alt) : Kişi başı 1.100 YTL.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title