Haberler

Trabzonlu gazeteciler, bir başka siyahi yolcuyu Afobe sandılar

Güncelleme:

Trabzonspor'un Stoke City'den kadrosuna kattığı Benik Afobe Trabzon'a gelirken, havalimanında yaşanan karışıklık ilginç anların yaşanmasına neden oldu. 27 yaşındaki golcünün gelişini görüntülemek isteyen gazeteciler, bir başka siyahi yolcuyu Afobe sanarak görüntülemek istedi.

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Benik Afobe'nin Trabzon'a gelişinde yaşananlar, izleyenleri gülümsetti.

Başarılı golcünün havalimanından çıkışını bekleyen basın mensupları, başka bir siyahiyi Afobe sanarak görüntülemek istedi. Gazetecilerin tavrı karşısında şaşıran siyahi yolcu, kendisinin Afobe olmadığını ve golcü oyuncunun arkasından geldiğini basın mensuplarına iletti.

AFOBE HAVALİMANINDAN ÇIKINCA GÖRÜNTÜ ALDILAR

Yaşanan karışıklığın ardından gazeteciler yeni transferi beklemeye devam ettiler. Afobe'nin havalimanından çıkmasıyla görüntü alan basın mensupları, kulüp aracının 27 yaşındaki oyuncuyu konaklayacağı otele götürmesinin ardından havalimanından ayrıldılar.

Ailesi ile birlikte Trabzon'a gelen Afobe, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Benik Afobe Trabzonspor Trabzon Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

XDXD:

HAMSİ ZİPOR İŞTE

10
15
yanıtYanıtla
E.T:

BEYİNSİZ MAHLUK SEN HAMSİ DİYİNCE TRABZOLULAR RENCİDE OLDUMU SANIYOSUN

9
5
yanıtYanıtla
FIRTINA:

Eeee Çin li diye Koreli dövenlerin memleketinden ne beklersin :D

9
3
yanıtYanıtla
BUNAK:

BU TS LİLER BENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA LOOO, GÜNÜN KOMİK HABERİ LAA

0
2
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Ben para için, basını önde olmak üzere halkı barbar ve geçimsiz, bozguncu ve kavgacı, çoğu yobaz, gerek çirkin bir şehir olan Trabzonspora asla gelmem !

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title