Haberler

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi 56. Olağan Genel Kurulu

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi 56. Genel Kurulu Bugün Yapıldı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi 56. Genel Kurulu bugün yapıldı.

19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan genel kurulu AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Akoluk Belediye Başkanı Atilla Çavdar, Trabzon Şöferler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve çok sayıda davetli katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Metin Kara tekrar başkanlığa getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, eski kongrelere atıfta bulunarak “Seçtiğiniz kişilerin arkasında durduğunuz için de teşekkür ederim. Trabzon esnaf kentidir. ‘Ben esnafın yanındayım’ diyen insanlar belki sizin karşınızda her zaman nutuklar atabilir ama biz fiilen sizin yanınızda olduğumuzu yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Esnaf kendini yenilemek mecburiyetinde. Esnafa biz canımızı verdik. Gelişen dünyadaki normları takip ederseniz esnafın da kendisini yenilemek zorunda olduğunu görürsünüz. Kendisini yenilemeyen ne yazık ki iş yerini kapatmak zorunda kalıyor. Artık esnafımız markalaşmak zorundadır. Bunu yapmazsak geride kalıyoruz. Geride kalmamak için yenilenmek gerekir” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı “hizmetlerimiz gizli bir el tarafından engelleniyor” iması ile ilgili olarak ise Mustafa Cumur “Gizli el biliyor açıklamıyormuş bunu açıklamamak namertliktir, Trabzon'a en büyük kötülüktür. Ya beceriksizlikten açıklamıyor, ya da bilgisizlik yapıyor. Bu kimse açıklasın. Beş buçuk yıldır milletvekilliği yapıyoruz. Trabzon'un her sorunu ile ilgileniyoruz. Sorunlu insanlar kendi ağzından çıkan kelimelere dikkat etmeli. ‘Ben beceriksizim diyemeyebilirsiniz’ ancak karşıdaki partiyi itham etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bunu söyleyenlerin ya akıldan zoru var ya işbilmemezlikten kaynaklanıyor. O koltuklar, size birileriyle tokalaşıp öpüşün diye verilmedi. Herkes vicdan muhasebesi yapmak zorundadır” açıklamasını yaptı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı Metin Kara ise yaptığı açıklamada görevlerinin bilincinde olduğunu ifade ederek “Enflasyona göre değerlendirdiğimiz de faizlerimiz yüksektir. Bir takım çalışmalarımız var. Beklentilerimiz faizlerin tek haneli rakamlara düşmesidir. Yapılan kesintilerimiz çok fazla bundan çok rahatsızım. Zaman zaman Ticaret Bakanlığı’na gidiyoruz onlarla konuşuyoruz. Onlara sıkıntılarımızı aktarıp çözüm yolları için uğraşıyoruz. Görevi tevdi ettirdiğiniz takdirde bölge birliklerinin kaldırılması için imza kampanyası başlatıp ilgili herkese göndereceğim. Görevimizin, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Başarının çok çalışmakla, hatta ekip çalışmasıyla mümkün olacağını bilmekteyiz. Kısır çekişmeleri bir tarafa bırakıp, temsil ettiğimiz kesime faydalı işler sunmanın mücadelesini vermeliyiz. Kentimizin vizyonuna yakışır bir kooperatif hedeflemekteyiz. Esnafımızın derdi bizim derdimizdir. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır” diye konuştu.

(EK-ÖS-MU-Y)

03.02.2008 14:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title