Haberler

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet

Güncelleme:

Ankara'da dün gece cinnet getirip bir kızını boğarak diğerini bıçaklayarak öldüren annenin kayınpederi konuştu. Kayınpeder, gelininin herhangi bir rahatsızlığının olmadığını söyleyerek "Cinayetin nedeni cehalet. " dedi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün gece cinnet getiren anneleri tarafından öldürülen 8 yaşındaki Kübra ve 5 yaşındaki Beren'in dedesi Adil Alver, katil zanlısı gelini Lütfiye Alver için "Ne oldum delisi oldu. Nankör. Cinayetin nedeni cehalet. Sadece cehalet" ifadelerini kullandı.

CİNNET GETİREN ANNE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU

Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ev kadını Lütfiye Alver, dün gece eşi işteyken cinnet getirdi. Anne Alver, kızı Kübra'yı bıçaklayarak, Beren'i ise boğarak öldürdü. Lütfiye Alver daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

İŞ ÇIKIŞI EVE GELEN BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kentteki bir alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük şok yaşadı. Zekeriya Alver eve geldiğinde anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cansız bedenlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Alver, güçlükle sakinleştirildi.

OTOPSİ SONRASI DEFNEDİLECEK

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kübra ve Beren'in, otopsi sonrası Karşıyaka Camisi'nde kılınacak cenaze namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

"GELİNİM NANKÖR, CİNAYETİN NEDENİ CEHALET"

Torunlarının yasını tutan Adil Alver, olayla ilgili konuştu. Adil Alver, "Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankör. Evini görseniz. Oğlum ona süt getirir, kuş sütünü bulur getirir. Cehalettir. Nedeni cehalet. Cahil insandan her şey bekle.

"OĞLUM ŞOKTA YANINDA 10 KİŞİ DURUYOR"

Okumuş insandan bir şey bekleme. Herhangi bir sorunu yok. Ufak bir şizofreni gibi durumu yok. Sadece cehalet. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda, ikindi namazı sonrası toprağa vereceğiz. Oğlum şokta. Yanında 10 kişi duruyor. İki tane pırlanta gibi torunum vardı" dedi.

ÇOCUKLARINI ÖLDÜREN ANNE GÖZALTINDA

Öte yandan, olayın ardından gözaltına alınan anne Lütfiye Alver'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Orhan àrlı:

Bu dùnyada hapiste yatsa ahirette onu kim kurtaracak allah ıslah eylesin

30
1
yanıtYanıtla
muro:

ileri şizofren, akıl hastası, ileri zeka geriliği bu ve ağır seviyedeki rahatsızlıklarda suç yoktur. Ne bu dünyada ne de öbür dünyada, sorun bu gibiler neden evlendirilmiştir, evlenilmiştir ve çocuk doğurduysa ve hasta olduğu biliniyorsa çocuk korumaya neden alınamamıştır sorunudur. Yani toplumsaldır. Yoksa millet nükler başlığın eklendiği füzeye saysın sövsün onu ateşleyene laf yok. Kısacası Şizofrense yırtar.

yanıt12
yanıt1
İZMİRLİ KIZ İSMET:

uzucu. olenlere rahmet. babaya ve aıleye sabır ıns.

29
0
yanıtYanıtla
mebrure:

Kayinpeder gelinine nankör gelin diyor, daha kimbilir neler diyorlardı. arka arkaya iki doğum , dogumsonrsi depresyonlari. kayinvalde, Kayinpeder, halden anlamayan es. . . . delirtmisler kadını. . . keşke psikolojik destek alabilseydi.

23
5
yanıtYanıtla
birisi:

hastaligini saklayan gizli psikopatkendini niye kesmedi geri zekalicehalet falan degil resmen hastaligini gizlemis ve yapacagini yapmis cocuklara uzuldum sabiler

22
2
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

ne cehaleti yaa. . yavrularını insan cahilliğinden mi öldürür. . kendisi cahilliğinden değil caniliğinden dolayı yaptı bunu.

18
4
yanıtYanıtla
FİLO:

HER ŞEY GÜZEL EV, GÜZEL YEME İÇMEYLE BİTMİYOR BABALIK. BUNLARI VERİP VERİP AMA BURNUNDAN GETİRMEDİĞİNİZ NE MALUM . O KADINI HORLAMADIĞINIZ NE MALUM. KİMSE KİMSENİN İÇİNİ NE ÇEKTİĞİNİ BİLEMEZ. HİÇ BİR ANNE KOLAY O SEVİYEYE GELİP ÇOCUKLARINA BUNU YAPMAZ. ALTINDA KİMBİLİR NELER YATIYORDUR BU OLAYIN.

8
12
yanıtYanıtla
adsız:

her ne olursa olsun işkencede çekse onun o masum çocukları öldürmesini haklı kılmaz . ruhsuz kadın. .

yanıt15
yanıt0
TUBALACABADAN:

ÇOCUĞU YAAA. . . CANININ CANI. NE YAŞARSA YAŞASIN, NE KADAR HOR GÖRÜLÜRSE GÖRÜLSÜN HATTA KENDİ İFADESİNDE DE KÖPEK YERİNE KOYULMUYORDUM DERSE DE DESİN . . . BİR ANNE OLARAK YAZIYORUM. HİÇBİR VİCDAN BU ÇOCUKLARI KATLEDEMEZ. SU GİBİ YAVRUCAKLAR. YAA. . . İÇİME OTURDU YAZIKK. ÇOK ÜZÜLDÜM. KÖPEK SADIK BİR HAYVANDIR. SEN NESİN ACABA CAHİL KADIN.

yanıt0
yanıt0
pentegon:

ALLAH artık bu olan bitene bir dur demeli en acil tarafından hemde bizi görüyorsa bu sapkınlıkları bırakmalı neden böyle yapıyor allah anlamadım. gidip konuşucam onla.

1
16
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title