Haberler

Tolga Zengin'den Beşiktaş Taraftarına Mesaj

Güncelleme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan deneyimli kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı taraftarlara şampiyonluk yolunda takımı desteklemeleri çağrısında bulundu.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan deneyimli kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı taraftarlara şampiyonluk yolunda takımı desteklemeleri çağrısında bulundu. Tolga, sosyal medyadan Beşiktaş Futbol Takımı'nın sahada kol kola girip galibiyet sözü verdiği bir fotoğrafı paylaştı.

Tecrübeli file bekçisi, paylaşımında hayatta futbol dışında bir tutkusunun olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu hayatta sahip olduğum her güzelliğin, her mutlu anın altında futbolun imzası var. Küçücük bir çocukken sokak aralarında hangi sevdayla bağlandıysam bu meşin yuvarlağa, hayatım boyunca da öyle devam etti. Belki de futbolu, hayatın kendisine çok benzediği için bu kadar sevdim. İnişleri, çıkışları, üzüntüleri, sevinçleri, başarıları ve başarısızlıklarıyla... Ben kariyerim boyunca bunların hepsini yaşadım. Pişmanlıklarım da oldu ama her gece kafamı yastığa koyduğumda elimden gelenin en iyisini yapmış, terimin son damlasına kadar mücadele etmiş olmanın huzurunu yaşadım. Şampiyonluklar da gördüm, omuzlarda da taşındım, adıma tribünde şarkılar da söylendi, ıslıklandım da ama bir gün bile sırtımdaki formanın kutsallığına ihanet etmedim, başınızı öne eğdirecek bir hareket yapmadım. Çünkü ben futbolu sokaklarda, tertemiz duygularla sevdim."

"HAK EDİLEN ŞAMPİYONLUK SİZİN DESTEĞİNİZLE GELECEK"

Camialarda kişilerin geçici olduğunu aktaran 35 yaşındaki kaleci, "Futbolcular, profesyoneller, yöneticiler olarak biz bugün varız yarın yokuz. Baki olan her şartta bu kutsal formanın arkasında olan camiadır. Büyük Beşiktaş taraftarı, kaptanınız olarak sizden tek bir ricam var; müthiş karakterlerden, bu formanın ağırlığının farkında olan çocuklardan kurulu bu takımın arkasında olun, koşulsuz destek verin, düştükleri zaman ayağa siz kaldırın. Hak edilen şampiyonluk sizin desteğinizle gelecek çünkü. Tek yürek olursak aşamayacağımız engel yok. Çünkü biz birlikte daha güzeliz." ifadelerini kullandı.

Tolga Zengin'den Beşiktaş Taraftarına Mesaj

Kaynak: AA / Spor

Tolga Zengin Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

VAN:

DÜNYANIN PARASINI KAZANDIN HİÇ YERE BAZI İNSANLAR YILIK GELİRİ 15 BİN SEN TİRİLYONLAR ALDIN ALLAH KABUL ETMESİN.

2
2
yanıtYanıtla
vurguncu:

boş yapmayın zamanında yönetiminiz akıllı olsaydı bu kadar uzun kontrat yapmasaydı velhasıl yaptınız adamı oynatacaktınız yedek kaleciye kontrat yapılmaz kontrat 11i zorlayacak 11in kalecisini kalesinden edecek rekabete imkan sağlayacak kaleciye yapılır man kafalar

1
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞŞ:

Tolga BEŞİKTAŞ ın kaptanıdır

0
1
yanıtYanıtla
afrasiyab:

trabzonlu devşirilemez di ama şenol ğüneş bu işleri değiştirecek galiba

0
0
yanıtYanıtla
Ha ha:

Eden bulur işte. Kalitesizler ordusu toplanmış bu takımda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title