Haberler

Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Xiaomi, elektrikli sedan otomobili SU7 için on binlerce rezervasyon talebi aldı. Fiyatı henüz belirlenmeyen araç, 28 Mart'ta satışa sunulacak.

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Xiaomi, akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, giyilebilir cihazlardan televizyonlara, akıllı saatten çantaya kadar birçok ürünün üretimini yapıyor. Kendine "olmadığı masa yok" dedirten Xiaomi, son dönemlerde ise elektrikli sedan otomobili SU7 ile adından söz ettiriyor. Son gelişmelere göreyse merakla beklenen Tesla Model S rakibi Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi.

Xiaomi SU7 için on binlerce rezervasyon talebi geldi!

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile fiyatı henüz belirlenmeyen SU7 aracının 28 Mart'ta satışa sunulacağını açıklamıştı. Çin'de 28 şehirdeki 59 mağazada siparişlere hazırlık sürüyorken, bugün yapılan son açıklama, araca talebin büyük olduğunu ortaya koydu.

Xiaomi CEO'su Lei Jun, yaptığı açıklamada satış tarihi duyurusunun ardından bir gün içerisinde 100 binden fazla kişinin mağazalara geldiğini ve SU7 için rezervasyon yapmak istediklerini paylaştı. Görünen o ki şirket, talebe yetişebilmek için yoğun mesai yapacak.

Xiaomi, cihazların içine sürpriz hediye sakladı! Hangi modellerde var?

Jun, SU7'nin müşterilere mümkün olan en kısa sürede teslim edilmesini sağlamak amacıyla Xiaomi'nin araç fabrikasındaki kapasiteyi yükseltmek için uğraştıklarını dile getirdi. Öte yandan lansman etkinliği için de hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Bununla birlikte Lei Jun, otomobil pazarındaki rekabetin bir hayli yoğun olduğunu ve Xiaomi'nin de bu rekabete hazır olduğunu dile getirdi. Firma, öne geçebilmek için alışılageldiğin dışında farklı teknolojiler üzerinde çalışması gerektiğinin farkında.

Xiaomi SU7 fiyatı ne kadar olacak?

Aracın fiyatı şimdilik belirsiz ve 28 Mart tarihinde satışa sunulduğunda göreceğiz. Çeşitli kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialar, Xiaomi SU7 fiyatı için 28 bin doların üstünü işaret ediyor. Bu iddianın doğru olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Xiaomi SU7'den beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Xiaomi Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title