Haberler

    Xiaomi'nin elektrikli SUV'si SU7'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı

    Güncelleme:

    Xiaomi SU7 olarak adlandırılması beklenen elektrikli SUV'nin ilk resmi görüntüsü bugün yayınlanan bir posterde ortaya çıktı. Xiaomi CEO'su Lei Jun, otomobilin ön tasarımını gözler önüne serdi. SU7'nin özellikleri ve lansman hakkında detaylar paylaşıldı.

    Xiaomi bir süredir ilk elektrikli otomobili ile gündemden düşmüyor. Xiaomi SU7 olarak adlandırılması beklenen elektrikli SUV'nin ilk resmi görüntüsü ise bugün yayınlanan bir posterde ortaya çıktı. Xiaomi CEO'su Lei Jun, otomobilin ön tasarımını gözler önüne serdi.

    Xiaomi, SU7 için geri sayıma başladı

    Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da yapılan paylaşımda, SU7'nin bir kısmını gösteren poster paylaşıldı. Fotoğrafta, otomobilin 20 inç alüminyum alaşımlı jantları, parlak sarı renkli Brembo fren kaliperleri ve çerçevesiz yan aynaları ön plana çıkıyor.

    Xiaomi EV Teknolojileri isimli otomobil etkinliği 28 Aralık'ta düzenlenecek. Ancak şirketin kurucusu Lei Jun'a göre lansmanda herhangi bir ürün veya otomobil tanıtımı yapılmayacak. Sadece elektrikli otomobil teknolojileri gösterilecek.

    321321321

    Weibo'da yayınlanan fotoğraf, SU7'den neler bekleyebileceğimizi gözler önüne serdi. Brembo'nun frenleriyle güçlendirilecek elektrikli SUV, ön çamurluklardaki havalandırma delikleriyle de termal yönetime işaret ediyor.

    Lei Jun tarafından daha önce yapılan açıklamalar, SU7'nin, Xiaomi'nin akıllı telefonların ötesinde yeni ürün kategorilerine girmesinin temel parçası olacağını ortaya koydu. Şirket, "insanlar, arabalar ve aileler için bir ekosistem" yaratmak istiyor.

    Lei Jun ayrıca SUV'un "makul ölçüde pahalı" olacağını ancak beklentileri aşan bir deneyim sunmayı hedeflediğini söyledi. Bu, Tesla ve BYD gibi rakiplere karşı rekabetçi bir fiyatta üstün özellikler sunmak istediğini gösteriyor.

    Çin'in başkenti Pekin'deki bir sanayi parkında yer alan otomobil fabrikası, 720 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Daha önceki görüntülerde batarya, montaj, boya, gövde, kalıp döküm ve damgalama işlevleri için altı ana atölyenin olduğu görülmüştü.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Xiaomi CEO Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title