Haberler

    Vestel Venus V1 ve V2 Kullanıcılarına Kötü Haber

    Vestel, güncel modellerine odaklanmak istiyor.

    Mahmut Saral - -

    Vestel, dün gerçekleştirdiği etkinliğinde yeni Venus V3 telefon ailesini görücüye çıkardı. Vestel, kullanıcılara 3 farklı seçenek sunuyor ve bu modellerin satışına bu aydan itibaren başlanacak. Telefonların teknik özellikleri ve fiyatları hakkında bilgiler almak için buraya tıklayabilir, aşağıdaki pencere aracılığıyla da hazırladığımız ilk bakış videosuna göz atabilirsiniz.



    Tabii yeni modeller merak edildiği kadar eski modeller de merak edilir. Dolayısıyla eski modeller olan Venus V1 ve V2'nin özellikle yazılımsal güncelleme tarafının ne olacağı merak ediliyordu. Vestel yetkililerinin paylaştığı bilgiler, bu eski modeller için bir Android güncellemesinin gelmeyeceği yönünde.


    Firma, 3 yeni üründen oluşan Venus V3 ailesini Android 5.1 işletim sistemiyle teknolojiseverlerin beğenisine sunuyor ve gelen bilgiler, birkaç ay içinde bu yeni modeller için Android 6.0 Masrhmallow güncellemesinin yayınlanacağı yönünde.


    Yeni gelişmeler oldukça haberdar edeceğiz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Vestel Teknoloji Haberler

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
    Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

    Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title