Haberler

    Mount & Blade 2: Bannerlord Fiyatı İçin Kötü Haber

    Güncelleme:

    Türkiye'nin en bilinen oyun geliştiricilerinden TaleWorlds Entertainment tarafından piyasaya sürülen Mount & Blade 2: Bannerlord için fiyat artışı açıklandı. Oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği yapımın fiyatının yakın zamanda zamlanacağı duyuruldu.

    Türkiye'nin en bilinen oyun geliştiricilerinden TaleWorlds Entertainment tarafından piyasaya sürülen Mount & Blade 2: Bannerlord için kötü haber geldi. Öyle ki söz konusu yapımın fiyatının yakın zamanda zamlanacağı açıklandı.

    Mount & Blade 2: Bannerlord fiyatı için zam yolda!

    Türkiye'de son yıllarda artan dolar kuru ve yükselen enflasyon nedeniyle AAA kalitedeki yapımlar dahil binlerce oyun için büyük zamlar gelmişken, bu oyunlar arasına Mount & Blade 2: Bannerlord da katılıyor.

    Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde de önemli bir popülerliğe ulaşmış olan Mount & Blade 2: Bannerlord, strateji türünde bir orta çağ savaş oyunudur. Kendi krallığınızı kurup hükmedebileceğiniz yapım, oynayanların büyük çoğunluğundan olumlu yorum aldı.

    Oyunculara yeni darbe: Sevilen oyunlar için zam kapıda!

    TaleWorlds Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre şu anda fiyatı 349,99 TL olan Mount & Blade 2: Bannerlord için Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkede zam yapılacak. Bunun için dövizdeki dalgalanmaları sebep gösteren şirket, zammın PC, Xbox, Playstation platformlarında 19 Eylül 2023 itibariyle yürürlüğe gireceğini duyurdu.

    Fiyat için oran bakımından ne kadar zam geleceği açıklanmadı. Fakat tahminler, yüzde 100 civarında olacağı yönünde. TaleWorlds Entertainment, geçtiğimiz yılın 19 Eylül tarihinde de yüzde 133 seviyesinde zam yapmıştı.

    Mount & Blade 2: Bannerlord fiyatı için yapılacak zamdan etkilenecek ülkeler şu şekilde;

    Avustralya

    Arjantin

    Brezilya

    Kanada

    Şili

    Kolombiya

    Kosta Rika

    Hindistan

    Endonezya

    İsrail

    Japonya

    Kazakistan

    Malezya

    Meksika

    Yeni Zelanda

    Norveç

    Filipinler

    Polonya

    Rusya

    Singapur

    Güney Afrika

    Güney Kore

    İsviçre

    Türkiye

    Birleşik Krallık

    Uruguay

    Vietnam

    Mount & Blade 2: Bannerlord sistem gereksinimleri

    GereksinimMinimumTavsiye Edilenİşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit)Windows 10 (64-bit)İşlemci: Intel Core i3-8100 / AMD Ryzen 3 1200Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600XEkran Kartı: Intel UHD Graphics 630 / NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GBNVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580RAM: 6 GB8 GBDepolama: 60 GB kullanılabilir alan60 GB kullanılabilir alan

    Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    TaleWorlds Entertainment Türkiye Teknoloji Ekonomi Haberler

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

    Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

    Bakmadan Geçme

    RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title