Haberler

Mobil Müziğe Beyonce Desteği

Mobil Endüstrsinin Yenilikçi Şirketlerinden Samsung, Ultra Music Sgh-f300 Ürünü İçin Dünyaca Ünlü Aktris ve Sanatçı Beyoncé ile İşbirliği Anlaşmasına Vardığını İlan Etti.

Mobil endüstrsinin yenilikçi şirketlerinden Samsung, Ultra Music SGH-F300 ürünü için dünyaca ünlü aktris ve sanatçı Beyoncé ile işbirliği anlaşmasına vardığını ilan etti. Samsung ve Beyoncé, TV reklamlarına, tanıtımlara, global konser turnelerine ve diğer ortak tanıtım etkinliklerine katılacak.

Kampanya, Beyoncé'nin başrol oynadığı Samsung'un Ultra Music TV reklamı ile Nisan ayında, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu ile başlayıp, Samsung Ultra Music telefonlarının bulunduğu diğer tüm ülkelerde devam edecek.

Samsung mobil telefonları şık tasarımları, biçimleri ve en son teknolojik özelliklerin doğru biçimde dengelenmesi ile geniş bir yelpazedeki tüketici ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bir moda ikonu olan Beyoncé, müzik ve oyunculuk alanındaki başarılarıyla eğlence sektöründe çok yönlülüğünü kanıtlamış bir isim.

Samsung Ultra Music F300'ün yeni çift yüzlü ahize tasarımı eşsiz ve şık. Bir yüzünde müziğin kontrolünü basit, sezgisel ve eğlenceli hale getiren dokunmatik düğmeli, büyük, bir ekran bulunurken, diğer yüzünü çevirdiğinizde karşınıza saygınlığını fonksiyonellik ve kullanılabilirlik üzerine inşa etmiş Samsung özellikleri çıkıyor. ;

Yüksek ses kalitesiyle tüm beklentileri karşılayan müzik çalarlı F300'de çalma listesinde dolaşımın çabuk ve kolay olmasını sağlayan bir müzik kullanıcı arabirimi sunuluyor. Ultra Music F300 ürününde ayrıca bir stereo FM radyo ve kullanıcıların kendi müzik arşivlerini kolayca oluşturabilmelerini ve organize etmelerini sağlayan Quick PC Sync fonksiyonu yer alıyor. 9.4mm inceliğindeki Ultra Music F300, 2.0 mega-piksel kamera ve hafıza artırma özelliği için microSD yuvası gibi tüketicilerin beklentilerini karşılayan ekstra özelliklere sahip.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title