Haberler

    Lucy 2 Duyuruldu

    2014 yapımı Lucy'nin ikinci filmi için çalışmalar başladı.

    Emre Çetinkaya - -

    Baş rolünde ünlü oyuncu Scarlett Johansson'un bulunduğu Lucy filmi, 2014 yılında vizyona girmişti. Filmde, Lucy'in damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştı ve Lucy düşmanlarına karşı bu güçleriyle beraber savaşmaya başlamıştı. Gişede beklenenin üzerinde bir başarı yakalayan Lucy'nin ikinci filmi de çok geçmeden duyuruldu.


    Luc Besson'un şirketi olan EuropaCorp, geçtiğimiz gün Lucy 2 için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Filmin baş rolünde yine Scarlett Johansson olacak. Ancak filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu tam olarak net değil.


    Film ile ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz. Sizce Lucy'nin devam filminin çekilecek olması doğru bir karar mı?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Scarlett Johansson Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title