Haberler

    Facebook, Instant Articles ile Haber Yayınına Başlıyor

    Facebook, yeni özelliği Instant Articles'i kullanıma sundu.

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz aylarda Facebook'un haber işine gireceğine dair bilgiler ortaya çıkmıştı. Bu anlamda bir süredir çalışmalarını sürdüren Facebook, nihayet bu çalışmalarını tamamladı ve Instant Articles özelliğini kullanıma sundu.


    Bilindiği üzere Facebook'ta paylaşılan makale ya da haberlerin açılması gerçekten çok uzun bir zaman alıyor. Facebook'un Instant Articles özelliği ile birlikte artık haberler, yayıncılar tarafından direkt olarak Facebook'un Instant Articles uygulamasına eklenecek. Bu şekilde kullanıcıların bu haberleri eskisine oranla 10 kat daha hızlı açması sağlanacak.


    İlk etapta The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Spiegel ve Bild gibi yayıncılar ile işbirliği yapan Facebook, bu yayıncıların sayısını ise her geçen gün artıracak.


    Şu an için iOS işletim sistemli cihazlar için yayınlanan Instant Articles ile bu yayıncılar burada paylaştığı haberlere reklam da alabilecek.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title