Haberler

    Bu Android Wear Saatlerde Wifi Desteği Yok

    Arama devi Google neler yaptı?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Bu hafta başlarında Google yakın zamanda büyük bir Android Wear güncellemesi yayınlayacağını duyurdu. WiFi yeni güncelleme içinde bulunuyor. Ne yazık ki piyasada bulunan Android Wear cihazların bazıları WiFi'den yararlanamayacak.


    Phandroid'in raporuna göre LG G Watch, G Watch R ve Asus ZenWatch WiFi'yi kullanamayacak. LG G Watch Urbane ve Moto 360'ta WiFi desteği var. Sony SmartWatch 3'te de aynı şekilde. Samsung'un Gear Live serisinde WiFi anteni bulunuyor, ama şirket herhangi bir açıklama yapmış değil.


    Akıllı saat pazarında ise büyük bir hareketlilik var. Bunun sebebi ise Apple Watch. Yarından itibaren Apple'ın akıllı saati tüketicilerle buluşuyor. Gözlemcilere göreyse Apple Watch ilk iPad ve iPhone gibi bir etkiye sahip olacak. Gözlemciler 2. nesil Apple Watch'un aslında ön plana çıkacağını düşünüyor.


    Genel olarak akıllı saatler hakkında ne düşünüyorsunuz? Akıllı saat almayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title