Haberler

    Alcatel Onetouch, Bütçe Dostu Akıllı Saatini Duyurdu

    Alcatel OneTouch da akıllı saat sahnesindeki yerini aldı.

    Emre Çetinkaya - -

    Yeni bir yılın başlarındayız ve yılın başları denilince teknoloji dünyasında hemen akla CES fuarı geliyor. Birçok yeni teknolojiye ve teknolojik ürüne ev sahipliği yapacak olan CES fuarı bu yıl da 6 Ocak'ta başlayacak ve birkaç günlüğüne teknolojinin kalbi olacak.


    Diğer taraftan CES fuarına birkaç gün kala duyurular gelmeye başladı. Alcatel OneTouch, geçtiğimiz gün bütçe dostu akıllı saati, Alcatel Watch'u duyurdu. Adı sadece Watch (Alcatel OneTouch Watch) olan akıllı saatin, yuvarlak hatlara sahip bir tasarımı benimsediğini belirtelim.


    Dört farklı kayışa sahip olan cihazın her bir kayışı oldukça şık gözüküyor. Klasik bir akıllı saat olan Alcatel Watch, hemen her akıllı saat gibi kullanıcısının günlük aktivitelerini izleyebiliyor. Ayrıca pedometre ve kalp atışı sensörü gibi özelliklere de sahip olan cihaz ayrıca, uzaktan müzik kontrolü, fotoğraf çekimi ve bildirim kontrolü özellikleri sunuyor.


    Öte yandan 'akıllı fiyat' sloganıyla tanıtılan bu akıllı saatin oldukça uygun bir fiyatla satışa çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak ne yazık ki cihazın fiyatı açıklanmadı. Muhtemelen cihaz hakkında tüm detaylar CES 2015'te verilecektir. Alcatel Watch hakkında ne düşünüyorsunuz?


    Alcatel OneTouch ayrıca geçtiğimiz gün 3 işletim sistemli akıllı telefonunu duyurmuştu.



    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Alcatel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title