Haberler

Airties Aır 4742 600 + 300 Mbps 4 Port Kablosuz Modem

Airties Aır 4742 600 + 300 Mbps 4 Port Kablosuz Modem Özellikleri

    Air 4742 (600+300) Mbps Çift-Bant Kablosuz Medya Sunucu Genel Özellikleri

    Film, Müzik ve Fotoğraflarınızı HD TV'nizde Kablosuz Olarak Oynatın!

    Air4742'nin Medya Sunucu özelliği ile açık bir bilgisayara ihtiyaç duymaksızın filmlerinizi, videolarınızı, mp3 dosyalarınızı ve fotoğraflarınızı evinizde istediğiniz yerden, istediğiniz ekrandan ulaşabilirsiz. Bunun için tüm içerikleri bir USB diskinizde toplamanız ve bu diski Air 4742’ye bağlamanız yeterli ve bu içerikleri, ağa bağlı bilgisayar, notebook, tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’nizde kalite kaybı olmadan oynatmanız mümkün.
    BitTorrentTM İle İndir, Akıllı TV’de İzle.
    Air 4742’nin BitTorrentTM Client özelliği ile Torrent dosyalarınızı indirmek için bir PC ye veya notebook ihtiyaç duymadan Air 4742 ile içeriklerinizi doğrudan cihazınıza bağlı olan USB diske indirebilirsiz. Akıllı telefon ve tabletinize yüklenebilen “Remote BitTorrentTM Client” uygulamasıyla veya “BitTorrentTM Remote” web sitesini kullanarak evde değilken bile USB diske indirilecek olan torrent içeriklerini seçebilirsiniz.

    Gerçek Performans için Kablosuz Ağınızı 5GHz'e Geçirin!!!

    Günümüzde kablosuz erişim noktalarının büyük bir çoğunluğu 2.4 GHz frekansında çalışmaktadır. 2.4 GHz frekansından birbiri üzerine örtüşme yapmayan 3 adet kanal bulunmaktadır ve 802.11n destekli erişim noktaları yüksek bant genişlliği sağlayabilmek için aynı anda iki kanal birden kullanmaktadır.
    Yandaki şekilde kırmızı ile gösterilen kanallar, 2.4 GHz'de bulunan ve birbiri üzerine örtüşme yapmayan üç kanalı (1, 6 ve 11. kanallar) göstermektedir.
    Günümüzde kablosuz ağ kullanımın yaygınlaşması ile 2.4GHz frekansında bulunan 3 kanal artık yetersiz kalmaktadır. Sonuçta kablosuz erişim noktaları komşu şebekeler ile aynı kanalda çalışmakta ve kablosuz ağ performansı azalmaktadır. Örneğin 300Mbps destekli diye aldığınız bir erişim noktası, komşunuzun erişim noktası ile aynı kanalda çalışıyorsa, performans yaklaşık olarak yarı yarıya düşmektedir. Eğer komşunuzun cihazı 11g ise sizin kablosuz ağ performansınız yarıdan da daha fazla düşmektedir. Çevrede aynı kanalda çalışan üç erişim noktası varsa, performans 3'te bire düşebilmektedir. Aşağıdaki frekans spektrum analiz cihazı ile yapılmış bir ölçüm örneği bulunmaktadır. Böyle bir ortamda oluşan interference; kablosuz ağda sürekli kopmalar yaşanmasına ve 300Mbps destekli diye alınan bir cihazdan çok daha düşük performans alınmasına neden olmaktadır.

    Air 4742'nin Çift-Bant desteği sayesinde kablosuz ağınızı 5GHz frekansına geçirebilir, 2.4GHz'de yaşanan frekans kirliliğinden kurtulabilirsiniz. 5Ghz frekansında 22 kanal bulunmaktadır. Bu sayede kablosuz ağınızı 3 şeritli bir yol yerine 22 şeritli bir otobana geçirmiş olursunuz.
    Air4742 5GHz bandında 4x4 MIMO (4 antenden eş zamanlı gönderme ve alma) yapabilmektedir ve bu sayede kapsama alanı sorunlarının önüne geçer. 5GHz üzerinden HD kalitesinde videolarınızı ağ üzerinde aktarırken 5GHz desteklemeyen eski bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi cihazlarınızda 2.4GHz’e bağlanabilir. Air4742’ nin yüksek kablosuz ağ performansı ile aynı anda diskte bulunan farklı içerikleri, farklı ekranlarda kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Üstelik Air4742’nin 4 adet gigabit ethernet portu ile kablolu bağlantı üzerinden de yüksek performans alabilirsiniz.

    Teknik Özellikler

    "N-Hızlı"
    Kablosuz iletişim: 802.11n standardına uygun eş zamanlı 300 Mbps ve 600 Mbps hızında kablosuz erişim noktası
    Çift-Bant Desteği
    2.4GHz ve ya 5Ghz desteği ile iki farklı frekans bandında yayın yapabilme desteği.
    Teknoloji
    Kapsama problemleriyle karşılaşılabilen beton binalarda kapsama alanını artıran AirTies MESH Teknolojisi
    Kurulum
    AirTouch Kablosuz ağ ayarlarını cihazın üzerindeki tek bir tuşa basarak kolay, güvenli ve otomatik olarak kurma desteği
    Kablosuz kapsama alanını tek tuşla genişletin
    Artık AirTies MESH Ağı kurup kablosuz ağınızı genişletmek AirTouch teknolojisi ile çok kolay! AirTouch sayesinde ağınızı dilediğiniz kadar genişletmekle kalmayıp, en güncel kablosuz güvenlik protokolü olan WPA2"yi MESH ağınızda da kullanabilirsiniz.
    Misafirler için ayrı kablosuz ağ
    (VLAN ve MSSID özellikleri ile)
    USB Tak ve Paylaş
    Tek bir noktadan tüm ağınıza yazıcı ve dosya paylaşımı
    Gelişmiş Kablosuz Güvenlik
    WPA2-Kurumsal, WPA2-Bireysel, WPA-Kurumsal, WPA-Bireysel, WEP kablosuz şifreleme standartları, MAC filtreleme ve SSID gizleme desteği.
    Otomatik yazılım güncelleme
    HTTP üzerinden otomatik yazılım güncelleme özelliği. Güncel yazılımı kullanmak modeminizden maksimum performans almak için önemlidir
    Uzaktan Yönetim
    Web ve Telnet desteği ile uzaktan yönetim olanağı. MSSID (Çoklu SSID) desteği sayesinde tek bir Air 4742 ile birden fazla kablosuz ağ kurabilme imkanı
    Kesintisiz teknik destek
    7 gün 24 saat AirTies Teknik Destek Hattı, AirTies AR-GE ekibinden uzman teknik destek
    Kablosuz Çıkış Gücü
    (anten kazançları dahil) Max 20 dBm EIRP @2,4GHz.,
    Portlar
    Güç Girisi (12V DC, 2,5A), 4 x 10/100/1000 Gigabit Ethernet (RJ-45, auto MDI/MDIX), 2xUSB2.0
    Genişletilmiş garanti
    3 yıl garanti süresi
    Kablosuz Güvenlik WPA (802.1x, TKIP, PSK), WPA2 (IEEE 802.11i, AES, CCMP), WEP (64/128 bit), MAC Filtreleme, SSID Gizleme
    Kablosuz Standartlar IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i standartları ile uyumlu.
    Kablosuz İletişim Hızları 1,2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54, 72, 144, 150, 300, 600
    Uyum UPnP Tak&Çalıştır özelliği
    LED’ler Güç, Kablosuz Ağ, AirTouch
    Fabrika Ayarları Reset düğmesi ile fabrika ayarlarına dönüş imkanı
    Güç Harici 12V güç adaptörü
    Diğer Özellikler Sınıf 2 cihazdır.
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    Adıyaman'da iki polisi şehit eden ve tutuklanan polis memurunun ifadesi ortaya çıktı

    Adıyaman'da iki polisi şehit eden ve tutuklanan polis memurunun ifadesi ortaya çıktı

    Tutuklanma korkusu saran Netanyahu, yayınladığı videoyla resmen yalvardı

    Tutuklanma korkusu saran Netanyahu, yayınladığı videoyla resmen yalvardı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı mitinge uygun değil, muhalefet 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı mitinge uygun değil, muhalefet 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    İstanbul'da 1 Mayıs alarmı! CHP ve DİSK'in çağrısı sonrası Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

    İstanbul'da 1 Mayıs alarmı! CHP ve DİSK'in çağrısı sonrası Taksim'e çıkan yollar kapatıldı

    title