Haberler

Tavşanlı'da Bir Evde Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Tavşanlı'da bir evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri, dumandan etkilenmemeleri için kuşların içinde bulunduğu kafesi balkona çıkardıKÜTAHYA - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangını büyümeden söndüren...

Tavşanlı'da bir evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri, dumandan etkilenmemeleri için kuşların içinde bulunduğu kafesi balkona çıkardı

KÜTAHYA - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangını büyümeden söndüren itfaiye ekipleri, dumandan etkilenmemeleri için kuşların içinde bulunduğu kafesi balkona çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yeni Mahalle Adnan Menderes Caddesinde, N.Ç.'ye ait beş katlı binanın dördüncü katındaki evde yangın çıktı. Komşuların durumu yetkililere bildirmesi üzerine Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Mutfakta, altı açık kalan yemek tenceresinden çıktığı tahmin edilen yangın, yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmasının ardından büyümeden kontrol altına alındı. Bu arada, evin içinde bulunan kafes kuşları ise itfaiye erleri tarafından dumandan etkilenmemesi için balkona çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tavşanlı Kütahya İtfaiye 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title