Haberler

Tatilcilerin Geri Dönüş Çilesi Başladı

Kurban Bayramı Tatilini Yurdun Değişik Bölgelerde Geçiren Tatilcilerin Geri Dönüş Çilesi Başladı.

Kurban Bayramı tatilini yurdun değişik bölgelerde geçiren tatilcilerin geri dönüş çilesi başladı.

Kurban Bayramı'nı yurdun değişik bölgelerinde geçiren tatilcilerin geri dönüşlerinde feribotları tercih etmesi sebebiyle Çanakkale-Eceabat ve Gelibolu-Lapseki hatlarında oluşan yoğunluk, 6 feribotun sefer yapmasıyla en aza indirilirken, özel sektöre ait mini feribotların da seferlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Öğle saatlerinden itibaren araç yoğunluğu yaşanması üzerine Çanakkale-Eceabat hattında 3, Gelibolu-Lapseki hattında da 3 olmak üzere GESTAŞ'a ait toplam 6 arabalı vapur saatsiz olarak sefer yaparak araçları Asya ile Avrupa arasında taşımaya başladı. GESTAŞ A.Ş. yetkilileri 6 feribotun devreye girmesiyle yoğunluğun tamamen ortadan kalktığını belirterek, araç durumuna göre seferlerin bu şekilde devam edeceğini belirtti. Bu arada GESTAŞ A.Ş.'ye ait arabalı vapurlarının yanı sıra il merkezinde sefer yapan

mini feribotlar da sefer sayısını arttırdı. 3 mini feribotla Çanakkale-Kilitbahir arasındaki seferler aralıksız olarak sürerken, araç yoğunluğunun durumuna göre bu sefer sayısının arttırabileceği açıklandı.

Öte yandan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de araç yoğunluğun olma ihtimaline karşı gerekli önlemlerini aldı.

(AÖ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title