Haberler

Tarla Gibi Mağaza

Gıda perakende sektörünün öncülerinden olan Beğendik, 46. mağazasını Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde açtı.

Gıda perakende sektörünün öncülerinden olan Beğendik, 46. mağazasını Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde açtı.

Perakende sektöründe kendi tarzını oluşturan Beğendik mağazaları, yeni şubesini Bursa'da hizmete açtı. 10 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Nilüfer mağazası, 5 bin 750 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Mağazada çikolata, makarna, mantı ve erişte, tüketicilerin gözleri önünde taze imal edilerek hemen satışa sunuluyor. Beğendik'in Nilüfer mağazasında bulunan mandırada, peynir ve yoğurt yine taze taze yapılarak satılıyor.

Mağazanın en önemli özelliklerinden biri topraksız tarım alanı olması. Tüketiciler, mağaza içerisindeki topraksız tarım alanında, ürünleri dalından kopararak satın alabiliyor. Mağaza bünyesinde 220 kişi istihdam ediliyor. Bursa Nilüfer'deki mağazanın Marmara bölgesindeki ilk mağaza olduğunu söyleyen Beğendik İcra Kurulu Başkanı Hacı Doğan Beğendik, "Hedefimizin 2020 yılında Türkiye'nin üç büyük ulusal zincirinden biri haline gelmek, hatta ülke sınırlarını aşarak dünyada ilk 100 perakende zinciri içerisinde yer almaktır. Nilüfer'deki mağazamız bu maksada hizmet eden önemli bir mağaza. Marmara bölgesindeki büyümemiz Nilüfer çevresinden başlayarak devam edecek. Dört nesildir perakende sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin temsilcisi olarak, bütün çalışmalarımızı müşterilerimizin bizlere duyduğu güveni hak etmek adına gerçekleştiriyoruz. Perakendecilik anlayışımız, kendi soframızda bulundurmayacağımız ürünleri müşterilerimize sunmama prensibi üzerine kuruludur. Bursa'daki tüketicilerin yeni nesil mağazacılık konseptini çok beğeneceklerini inanıyoruz. Bursa, sanayi ve ticaret kadar sosyal alanlarda da çok gelişmiş bir şehir. Bursa'daki tüketiciler, Nilüfer mağazamızda sadece bir marketle değil, aynı zamanda bir hayat alanıyla karşılaşacaklar" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Beğendik Marmara Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title