Haberler

Tarkan İngiltere'de Radyoda

Bbc Radyosu, Pop Yıldızı Tarkan ile Yaptığı Özel Bir Röportajı Yayınlayacak.

BBC RADYOSU, POP YILDIZI TARKAN İLE YAPTIĞI ÖZEL BİR RÖPORTAJI YAYINLAYACAK.

Dünya müziğinin tanıtımında saygınlığı ile tanınan DJ Ritu Khurana ile bir sohbet edecek sanatçı son albümü 'Metamorfoz' hakkında konuşup Wembley Arena'da vereceği konserden de söz edecek.

Tarkan'ın bu röportajda Atlantic Records kurucusu rahmetli Ahmet Ertegün ile olan dostluğundan, Londra sevgisine, İstanbul ve tabiata olan aşkına kadar pek çok konuya da değineceği bildirildi. DJ Ritu'nun A World in London isimli programında 2 bölüm halinde yayınlanacak röportajın ilk bölümü Cumartesi günü Türkiye saati ile 22.00'de yayına girecek ve ikinci bölümü bir hafta sonra 5 Nisan'da yine aynı saatte dinleyicelerle buluşacak.

Sanatçı, Ritu ile yaptığı röportajda dinleyicilerine Ahmet Ertegün'ün ölümünün kendisini nasıl etkilediğini, yaş konusundaki duygularını, dünyanın şu anki haline dair düşüncelerini ve müzik endüstrisi (internet'ten indirme, korsan yayınlar) ile yöneltilen eleştirilere yaklaşımını anlatacak, Tarkan başka hangi dünya sanatçısı ile birlikte çalışmayı arzu ettiğini ve Londra konseriyle ilgili heyecanını da dinleyicileriyle paylaşacak. Programda sanatçının izleyicileri, hayranları ve sahne şovuyla ilgili olarak "Her şovdan önce heyecanlı oluyorum. Ama sahneye çıkıp, dinleyicilerimle buluştuğumda bir anda rahatlıyorum. Londra'ya gelmeyeli 7 sene oldu ve o nedenle biraz heyecanlıyım" dedi.

DJ Ritu'nun A World in London programında Metamorfoz albümünden parçaların yanı sıra sanatçının geçmişteki liste başı olmuş şarkılarına da yer verilecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title