Haberler

Tarım ve Hayvancılık Geliştirme Projeleri Değerlendirildi

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek tarım ve hayvancılık geliştirme projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'ı makamında ziyaret ederek tarım ve hayvancılık geliştirme projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lutfi Efil, birim idarecileri ve teknik kadro ile birlikte İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kocaeli'nde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2017 yılında yapılan projeler ve verilen destekler değerlendirildi. Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Haritasının güncel baskısı, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'a teslim edildi.

Ziraat Odası'nda gerçekleşen görüşmede Kocaeli'nde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2017 yılında yapılan projeler ve verilen destekler değerlendirildi. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından önümüzdeki yıl yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ve verimli neticeler alındığını söyledi. Ziraat Odası tarafından yapılan tespitleri paylaşan Karaaslan, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun hiçbir zaman desteğini esirgemediğini ve daha ileriye taşıyacak tüm projeleri gerçekleştirmek için imkanları seferber ettiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun her zaman çiftçimizin yanında olduğunu belirten Daire Başkanı Efil, tarım ve hayvancılığı geliştirme projelerinde her türlü imkanı sağlayacağını söyledi. Efil, Ziraat Odası Başkanı Karaaslan'a uyumlu iş birlikleri için teşekkür etti. Kocaeli için yapılan tek bilimsel çalışma olan Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Haritasının güncel baskısı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil tarafından İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'a teslim edildi. Ayrıca Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından takdim edilen teşekkür plaketi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatları ile başlatılan "Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Haritası" çalışmasına Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü yürütüyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli'nin kırsal mahallelerinde yapılan saha çalışmalarında elde edilen tarım ve hayvancılık ile ilgili istatistiki veriler kaydediliyor ve her yıl güncelleniyor. Oluşturulan veri tabanı sayesinde Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Haritası elde edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İbrahim Karaosmanoğlu Lütfi Efil Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title