Haberler

Tamer Kıran: "Zico Gündemimizde Yok"

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol komitesi Başkanı Tamer Kıran, teknik direktör seçimi konusunun basına yansımasının işlerini zorlaştırdığını söyledi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol komitesi Başkanı Tamer Kıran, teknik direktör seçimi konusunun basına yansımasının işlerini zorlaştırdığını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman tarafından organize edilen yemekte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kıran, teknik direktör konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Teknik direktör konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. En iyisine karar vermek istiyoruz. Bu sürecin basına yansıması hem bizi çalışırken zorluyor hem de görüştüğümüz isimlerin rahatsız olmasına neden oluyor. Bunun için ketum davranıyoruz. Taraftarımızın bu konuda içleri rahat olsun. Bu konunun en kısa sürede bitmesini istiyoruz. Onun için de gereken çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu'nda teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim konusunda fikir ayrılığının olup olmadığı şeklinde bir soru üzerine Kıran, "Yerli veya yabancı olması konusunda henüz verilmiş bir karar yok. Yönetim Kurulu'nda herkesin aynı görüşte olmasını bekleyemeyiz. Onun için toplantılarda yerli ve yabancı olması konusunda çeşitli görüşler ortaya atıldı. Bu bir fikir ayrılığı değil" şeklinde konuştu.

Kıran, gündemlerinde olan Ralf Rangnick'in Almanya'da kalmak istemesi nedeniyle anlaşamadıklarını, Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Arthur Zico'nun ise gündemlerinde olmadığını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title