Haberler
BBC

Suudi Arabistan'da Bir Yolcu Uçağı Bebeğini Terminalde Unutan Yolcu Yüzünden Geri Döndü

Malezya'ya gitmek üzere havalanan bir yolcu uçağı, yolculardan birisinin bebeğini havalimanında unutması üzerine geri dönmek zorunda kaldı.

Suudi Arabistan'dan Malezya'ya gitmek üzere havalanan bir yolcu uçağı, yolculardan birisinin bebeğini havalimanında unutması üzerine geri dönmek zorunda kaldı.

Cidde-Kuala Lumpur seferini yapan uçak, Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı'ndan kalktıktan kısa bir süre sonra, uçaktaki bir kadın kabin görevlilerine bebeğini terminal binasında unuttuğunu söyledi.

Pilotun kontrol kulesiyle yaptığı görüşmenin videosu YouTube'da viral oldu ve neredeyse 2 milyon kişi tarafından izlendi.

Videoda pilotun Kral Abdülaziz Havalimanı'na yeniden iniş izni istediği duyuluyor.

"Allah yardımcımız olsun. Geri dönebilir miyiz?" diye soruyor. Kontrol kulesindeki ekibin kendi arasında durumu değerlendirdiği ve konuştuğu duyuluyor.

Anne ve bebek birbirine kavuştu

Kontrol kulesindeki bir görevli, "Bir uçak geri dönmek istiyor. Yolculardan birisi bebeğini terminalde unuttuğunu söylemiş. Zavallı çocuk" diyor.

Kısa süreli bir suskunluktan sonra uçağa piste iniş izni veriliyor ve kontrol kulesi görevlisi "Tamam tekrar kapıya doğru ilerle. İlk defa başımıza böyle bir şey geliyor" diyor.

Uçağı geri döndüren yolcunun terminalde bebeğini bulduğu belirtildi.

Yolcu uçaklarının teknik arızalar dışında acil iniş izni istemeleri sık rastlanan bir durum değil.

2013'te American Airlines şirketinin bir uçağı, Los Angeles-New York seferini yarıda kesip Kansas'a inmek zorunda kalmıştı. Uçağın seferini yarıda kesen ise durmadan bağırarak Whitney Houston'ın 'I Will Always Love You' şarkısını söyleyen bir yolcuydu. Kabin görevlileri yolcuyu susturamayınca uçağın Kansas'a inmesine karar verilmişti.

BBC

Suudi Arabistan Malezya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title