Haberler

Survivor Sabriye'den Büyük Başarı: Dünya Şampiyonu Oldu!

Güncelleme:

Sabriye Şengül, Avusturya Viyana'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2. kez Dünya Şampiyonu oldu.

Avusturya'dan ve birçok Avrupa ülkesinden Türkiye'nin gururu Sabriye Şengül'ü desteklemek için gelenler Viyana'ya akın etti. Salonun tamamı dolu olduğu birçok seyirci maçı salon dışında takip etti.

Survivor Sabriye'den Büyük Başarı: Dünya Şampiyonu Oldu!

"ÇOK MUTLUYUM"

Sabriye Şengül yaptığı açıklamada, "Ülkeme bu güzel ISKA Dünya Kick Boxing şampiyonluk kemerini kazandırıp, 2. kez Dünya şampiyonu olarak ülkeme döneceğim için çok mutluyum." dedi. Sabriye Şengül, gerek ülkemizden gerek yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarımızın desteklerinden dolayı teşekkür etti. En büyük hedefinin şimdi Bellator'da yapılacak olan şampiyonluk kemerini almak olduğunu söyledi. Türkiye'nin gururu WKU ve ISKA Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül yakında ülkemizde de canlı yayınlanan maça çıkacak.

Survivor Sabriye'den Büyük Başarı: Dünya Şampiyonu Oldu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabriye Şengül Avusturya Türkiye Viyana Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

OSMANLI TOKADI:

kadın adaylara oy vermeyeceğim diyen zihniyet gör de utan kadın gücünü

19
12
yanıtYanıtla
bedoo:

Ulan yarım akıllı o şampiyonada ki lerin hepsi kadın zaten elbette bir kadın olacaktı şampiyon . .

yanıt8
yanıt3
Serap:

Sabriyeyi tövbe edip dosdoğru müslüman olmaya davet ediyorum.

9
21
yanıtYanıtla
Zeki:

Çok Dogru Söylüyorsun Serap.

yanıt8
yanıt8
Fırfır:

hade lan ordan cahil murat,senin pavyonda doğduğunu söylersem,rezil olursun hıyarto.

yanıt17
yanıt1
ASLI:

GURUR DUYDUM İŞDE TÜRK KADINININ GÜCÜ. TÜM KADINLAR EĞER FIRSAT VERİLİRSE HER KONUDA ERKEKLERDEN DAHA BAŞARILI OLUR. KADINLARI EVE HAPİS EDEMEZSİNİZ. ÇOK İSTİYORSANIZ SİZ ERKEKLER EVDE TEMİZLİK YAPIN ÇOCUK BAKIN.

15
9
yanıtYanıtla
Murat:

Büşra’ya Aynen Katılıyorum.Aslıya Kesinlikle Katılmam Mümkün Degil.

yanıt1
yanıt6
ASLI:

BÜŞRA, BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE KİMSE KİMSENİN GİYİMİNE KARIŞAMAZ. İŞİNE GELMİYORSA YALLAH ARABBİSTANA BU ÜLKEDİ ÖZGÜRLÜKLER FAZLA SANA

yanıt4
yanıt4
deli..dolu:

ASLI: Teyze sizin kafa KIYAK sanırım Kadınları kim hapis etmiş NEDEN hapis etmiş NİYE hapis etmiş NİÇİN hapis etmiş NASIL hapis etmiş size katılmıyorum ve ayrıca Sabriye ŞENGÜN ablamız ALLAH göstermesin maçı kaybetseydi adım gibi eminim sizin ilk diyeceğiniz kelimeler şunlar olurdu. , senin orada ne işin var elinin hamuru ile erkeklerin yaptığı dövüş ringinde ne işin var git evinde otur gez toz derdiniz hani bunlar benim görüşüm ASLI abla teyze şu''da gerçek Dünya''da Enn Harbi Kadınları TÜRK ''tü

yanıt0
yanıt0
Tarafsız:

Boş bir yarışma programında 1. olmaktansa böyle ülkeye gurur verici ülke bayrağını dalgalandırdığın daha sessiz başarılar daha anlamlı gurur vericidir deli kız :))

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title