Haberler

17 Yaşındaki Kızla Buluşan 55 Yaşındaki Çiftçi, Şantaja Uğradığı Sırada Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:

Adana'da cinsel ilişki vaadiyle tuzak kurulan 55 yaşındaki çiftçi, 17 yaşındaki kız ile buluştuğu eve baskın yapan çete üyelerinin tehdidi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Adana'da, 55 yaşındaki çiftçinin başkasına ait evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 2'si serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Bekir Ö'nün 28 Ekim'de merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde başkasına ait 12. kattaki apartman dairesinde ihbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince ölü halde bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 YAŞINDAKİ KIZLA BULUŞMAK İÇİN MESAJLAŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Soruşturma kapsamında araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hayatını kaybeden çiftçi Bekir Ö'nün cep telefonundan 17 yaşındaki Y.K. ile buluşmak için mesajlaştığını tespit etti. Bunun üzerine şüpheli Y.K. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla bağlantısı olduğu gerekçesiyle evi kiralayan Hayriye E. ile Doğan B, Emin Ö. ve Cihat E. de yakalandı.

17 Yaşındaki Kızla Buluşan 55 Yaşındaki Çiftçi, Şantaja Uğradığı Sırada Kalp Krizi Geçirip Öldü

Yapılan detaylı inceleme sonucu, şüphelilerin Y.K'ye Bekir Ö'nün telefon numarasını vererek arkadaşlık kurup Hayriye E'nin kiraladığı eve çağırmasını istediği öğrenildi.

55 YAŞINDAKİ ÇİFTÇİ KALP KİRİZ GEÇİRDİ

Şüphelilerin, Y.K'nin bu teklifi kabul etmemesi üzerine ailesine zarar vermekle tehdit ettikleri, bu nedenle genç kızın isteklerini kabul edip Bekir Ö. ile görüşmeye başladığı öne sürüldü.

Daha sonra Y.K'nin Bekir Ö. ile buluşup birlikte eve gittikleri, burada saklanan diğer şüphelilerin bir anda ortaya çıkıp genç kızın ailesi olduklarını söyleyerek şantajla parasını almaya çalıştıkları ve bu sırada Bekir Ö'nün kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

17 Yaşındaki Kızla Buluşan 55 Yaşındaki Çiftçi, Şantaja Uğradığı Sırada Kalp Krizi Geçirip Öldü

Bekir Ö'nün hareketsiz kalması üzerine de şüphelilerin evden ayrılıp başkasının adına kayıtlı cep telefonu hattından durumu sağlık ekiplerine bildirdikleri ileri sürüldü.

17 Yaşındaki Kızla Buluşan 55 Yaşındaki Çiftçi, Şantaja Uğradığı Sırada Kalp Krizi Geçirip Öldü

5 ŞÜPHELİDEN 3'Ü TUTUKLANDI

Şüpheliler Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan şüphelilerden Y.K. adli kontrol şartıyla, Hayriye E. ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı, Doğan B, Emin Ö. ve Cihat E. ise tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Cep Telefonu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (76)

vatandaş:

sokakta bir kız veya kadın her neyse yol kenarında duran bir adama yaklaşıp gelip 100 lira ver yoksa beni taciz ediyor diye bağırsa o adamın hayatı sönecek hale geldi ülke bu duruma bir düzenleme gelmeli.

51
4
yanıtYanıtla
YAŞIM 28:

17 YAŞINDAKİ BİR KIZLA İLİŞKİM OLDU KESİNLİKLE ÇOCUK DEĞİLLER SİSTEM DEĞİŞMELİ REŞİTLİK YAŞI 16 YA ÇEKİLMELİ

16
35
yanıtYanıtla
bilir kişi:

sistem değişmeli doğru, tecavüzcüler ve çocuk istismarcıları idam edilmeli.

yanıt33
yanıt4
Dürbünlü:

asıl suçluyu doksanbeş sene gerilerde arayın.

13
32
yanıtYanıtla
Kedi:

Koçum sen hiç şeriyatla yönetilen yere gittin mi . Ben 150 kişinin çalıştığı irandaki fabrikaya her ay 1 haftalığına gidiyorum irandaki çalışanlar bu ülkeye gelmek için can atıyor türkiyeden götürdüğüm teknisyenler 1 haftada iranda bunalıma giriyorlar camiden iki kelam duyup saçma sapan yazılar yazıp durmayın hiçbir durumu yaşamadan atmasyon yapma

yanıt13
yanıt4
Rıza:

Asıl suç 95 senede senin gibileri eğitememek olmuş bence

yanıt13
yanıt1
BiTiRiCi:

Dürbünlü, bak yenice haberlerde okudum: Cocuk basina 150 TL verilecekmis her ay. Anani ya da karini bir gönder de sen de bu yardimdan faydalan. Bu kiyagimi unutmazsin sanirim.

yanıt3
yanıt4
MALA MAL:

Haklisin, 95 sene önce cok büyük hata yapti sizin ayyas dediginiz kisi. . . Türkiye''nin yarisini kursuna dizseydi, bugün böyle konusanlar olmayakti piyasada, cok büyük hata, yazik; bu yüzden hakkimi helel etmeyecegim ona.

yanıt4
yanıt6
Büdü:

Astari önce mi cekelim yoksa astarsiz badana mi vuralim?

yanıt2
yanıt4
Tayyar Durden:

Yeter artık Adana, her geçen gün kendini aşıyorsun bir de iyi bir şeylerde, iyi bir haberde duysak adını. . .

34
3
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title