Haberler

Stuttgart'ın Türk Futbolcusu Serdar Taşçı: "Futbol Hayatımı Almanya'da Sürdürdüğüm İçin Alman Milli Takımını Seçtim"

Almanya Birinci Ligi Takımlarından Vfb Stuttgart'ta Forma Giyen Serdar Taşçı, Hangi Ülkenin Milli Takımında Oynayacağı Konusunda Karar Verirken Zorlandığını, Almanya'da Futbol Oynaması Nedeniyle Almanya Milli Takımı'nı Seçtiğini Anlattı.

Almanya Birinci Ligi takımlarından VfB Stuttgart`ta forma giyen Serdar Taşçı, hangi ülkenin milli takımında oynayacağı konusunda karar verirken zorlandığını, Almanya`da futbol oynaması nedeniyle Almanya Milli Takımı`nı seçtiğini anlattı.

Türk ya da Alman Milli Takımı arasında bir tercih yapması gerektiğini ifade eden Taşçı, ¨Türk olmamla her zaman gurur duydum. Türk Milli Takımı`nda da oynamayı isterdim. Ancak tercihimi Alman Milli Takımı`ndan yana kullandım. Çok zor bir karardı. Bu konuya profesyonelce bakmak gerekiyor. Alman liginde top koşturuyor olmam, kendimi geliştirmek istemem en önemli nedenlerdi. Türk Milli Takımı`ndan yetkililer, kararımı açıkladıktan sonra benimle ilgilendi. Onlara da çok teşekkür ediyorum¨ dedi.

LÖW`DEN ÖVGÜ

Almanya Yıldız Milli Takımı`nda geçtiğimiz haftalarda İngiltere`ye karşı oynanan maçta görev verilen Serdar Taşçı, Alman Milli Takımı teknik direktörü Jogi Löw`ün kendisini arayarak, başarılı futbolunu sürdürmesi halinde A takımına çağrılacağı sözünü verdiğini söyledi. Taşçı, ¨Alman Milli Takımı`nda oynamak için de elimden geleni yapacağım. Bir Türk olarak Alman Milli Takımı`nda oynamak çok gurur verici olur. Amacım, Türkleri Almanya`da en iyi şekilde temsil edebilmek. Türklerin elçisi olmak istiyorum¨ diye konuştu.

AVRUPA`YI İSTİYORUM

Uzun vadedeki hedefinin Avrupa futbol liglerinin büyük kulüplerinden birinde oynamak olduğunu söyleyen genç futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

¨Şu an benim için önemli olan, kendimi VfB Stuttgart takımında kanıtlamak. Henüz çok gencim. Alman liginde şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Sonra Avrupa`da İngiliz ya da İspanyol kulüplerinden birinde oynamak istiyorum. Hayallerimde Barcelona ve Chelsea var. Türkiye`de oynamayı ise şimdilik düşünmüyorum.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title