Haberler

Stso Yönetim Kurulu Başkanı Akbaş Açıklaması

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Salim Akbaş, "Burada siyasi düşünce ile hareket etmeyeceğiz.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Salim Akbaş, "Burada siyasi düşünce ile hareket etmeyeceğiz. Hepimizin hedefi Sinop'a hizmet etmektir." dedi.

Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 yıl önce kurulan STSO'nun başkanlığa seçildiğini hatırlattı.

Odalarının kentte önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Akbaş, üstlendiği görevi layıkıyla yapmaya çalışacağını söyledi.

Seçimlerin ardından oluşturdukları yönetimle herkesin odaya nasıl katkı vereceğini düşündüklerini anlatan Akbaş, şöyle devam etti:

"Bizim görmediğimiz, unuttuğumuz bir şey varsa, kişi veya düşünce ayrımı gözetmeksizin ortak projelerle çalışarak Sinop ticaret erbaplarının hizmetine sunma arzusundayız. Bu oda kar güden, kar amaçlı değil, hizmet amaçlı bir odadır. Bu kapsamda bu kurullarda görev alan arkadaşlar kendi menfaatleri için bu makamları işgal edemezler, etmemeliler. Ticaretimizdeki başarı, kendi ahlakımızla, kendi yetenek ve başarımızla kazanılır. Bizler buraya hizmet anlayışı ile geldik. Oda başkanı ya da yönetim kurulu üyelerinin bir maaşı yoktur. Bizde gönüllülük esastır."

Her görüşten insanın odada söz hakkı olduğunun altını çizen Akbaş, "Odamız siyasi düşüncenin dışındadır. Bin 200 üyemiz var. Bu üyelerimiz arasında herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Burası siyaset yapma yeri değildir. Burası herkesin siyasi görüşüne saygılı bir odadır. Siyasi gücü olan varsa gücünü bu şehir için, bu oda için kullanmalıdır. Burada siyasi düşünce ile hareket etmeyeceğiz. Hepimizin hedefi Sinop'a hizmet etmektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sinop Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title