Haberler

Zirve takibi sürüyor! Antalyaspor'u rahat geçen Adana Demirspor'dan çılgın seri

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor sahasında Antalyaspor ile kozlarını paylaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı. Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri Emre Akbaba ve Cherif Ndiaye attı. Adana Demirspor, bu sezon iç sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet elde ederken 4 maçtan beraberlikle ayrıldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a 4-1 kaybeden Akdeniz temsilcisi, Antalyaspor galibiyetiyle Galatasaray maçı öncesi moral buldu.

EMRE AKBABA SAHNEYE ÇIKTI

Ev sahibi ekibin ilk golünü 33. dakikasında Emre Akbaba kaydetti.

Zirve takibi sürüyor! Adana Demirspor Antalyaspor'u rahat geçti

NDİAYE BİR ATTI BİR KAÇIRDI

Adana Demirspor'un ikinci golü ise 45+2'nci dakikada Ndiaye'den geldi. Başarılı futbolcu, karşılaşmanın 58'nci dakikasında penaltıdan faydalanamadı.

Zirve takibi sürüyor! Adana Demirspor Antalyaspor'u rahat geçti

ADANA'NIN YUKARI TIRMANIŞI SÜRÜYOR

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 45'e çıkarırken, Antalyaspor 28 puanda kaldı. Adana Demirspor, bu sezon iç sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet elde ederken 4 maçtan beraberlikle ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title