Haberler

Ziraat Türkiye Kupası'nda inanılmaz görüntü!

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u 1-0 yenerken, maçın oynandığı Vakfıkebir Stadı'nın görüntüsü maçın önüne geçti. Yoğun yağış nedeniyle yedek kulübesi sular altında kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk karşılaşmasında 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Hekimoğlu Trabzon ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaştı.

Vakfıkebir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 5. dakikada Demba Ba kaydetti. Ev sahibinde Taha Balcı, 30. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Karşılaşmanın rövanşı 19 Aralık'ta oynanacak.

STATTA İNANILMAZ GÖRÜNTÜ

Trabzon Vakfıkebir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın hem öncesinde hem de maç esnasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Yoğun yağış nedeniyle sahanın bir çok bölümü sular altında kaldı. Futbolcular seremoni için sahaya çıktıkları anda büyük zorluk yaşarken, kulübedeki futbolcular karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

KALE İÇİ VE SAHA KENARI SULAR ALTINDA KALDI

Görevliler suyu boşaltmak için yoğun çaba harcasa da başarılı olamadı. Kale içi ve saha kenarı ve yedek kulübeleri de su altında kalırken, saha kenar çizgileri görünmez hale geldi.

MAÇ GEÇ BAŞLADI

Maçın hakemi futbolcuların saha çizgileri belirgin hale getirilinceye kadar bir süre daha ısınmalarını istedi. Saat 13.00'te başlaması gereken karşılaşma suyu temizleme çabaları nedeniyle 6 dakika geç başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Vakfıkebir Başakşehir Trabzon Haberler

500

Yorumlar (7)

FIRTINA 61:

Kısmete bak! Kırk yılda bir süper lig takımı Vakfıkebir''e geldi. Onda da gök delindi, dereler taştı. . . Siz gene de Vakfıkebir''i bu görüntülerle değil de, ekmeği ile hatırlayın :)

24
5
yanıtYanıtla
HİSARCIKLI:

Vakfıkebir ekmeğide yiyin

18
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Nede olsa kutsal topraklar rahmet hiç eksik olmaz çok şükür

4
11
yanıtYanıtla
HADI ORDAN:

KILISE DOLU KUTSALMIS

yanıt7
yanıt1
TRASCI SENI:

HAKLISIN KILISE RUM PAPAZ DOLU

yanıt7
yanıt2
tan gürkan:

yöneticiler her şey tamam diyor sonrada istifa ediyor

9
2
yanıtYanıtla
ads:

bu takımın ismi ne ya düzyurt mu . hekimhan mıııııı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title