Haberler

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Kayserispor konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kayserispor konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendi. Kayserispor, bu sonucun ardından adını çeyrek finale yazdırdı.

49. dakikada Furkan'ın ceza yayı üzerinde düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Troisi kullandı. Bu oyuncunun sert şutunda meşin yuvarlak baraja çarparak yön değiştirdi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağlarıyla buluştu. (1-0)

77. dakikada sağ kanattan topla ilerleyen Amrabat'a da Silva müdahale etti. Topla korner çizgisini geçen Amrabat, reklam panolarına çarptı. Amrabat'ın saha dışında yerde kalmasına rağmen hakem Serkan Çınar maçı devam ettirdi. Amrabat da saha içine girerek kendini tekrar yere bıraktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular Amrabat'ın üstüne yürüyünce ortam gerginleşti ve Kayserisporlu oyuncular da rakiplerine müdahalede etti. Hakem Serkan Çınar, Amrabat'ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

90+2'de Kujoviç'in sert şutu defanstan döndü.

90+3'te Sefa sağ kanattan ceza alanına girdi. Bu oyuncunun da Silva'nın müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Kayserispor, Kujoviç'in kullandığı penaltı atışından yararlanamadı.

Bu arada, penaltı kararına itiraz eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, hakem tarafından tribünlere gönderildi.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Kayserispor, kupada çeyrek finale yükselen taraf oldu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Serkan Çınar Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title