Haberler

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor galibiyete odaklandı

Güncelleme:

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 2. Ligi D Grubunda mücadele edecek olan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, ligin ilk müsabakasında yarın Gaziantep Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Hentbol Erkekler 2. Ligi 2021-2022 sezonu, yarın oynanacak ilk hafta müsabakaları ile başlayacak. Temsilcimiz Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Hentbol Spor Kulübü ile yapacak. Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda saat 14.00'da başlayacak müsabakada temsilcimiz salondan galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Antrenör Ozan Salep eşliğinde sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen temsilcimiz, Gaziantep Hentbol Spor Kulübü maçı hazırlıklarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü maçından 2 puanla ayrılıp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen antrenör Ozan Salep, "Sezonun ilk maçları her zaman zor geçer. Sezon hazırlıklarımıza 4 ay önce başladık. İstekli ve arzulu bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Cumartesi günü sahamızda konuk edeceğimiz Gaziantep Hentbol Spor Kulübü karşısında en iyi sonuçla sahadan ayrılarak ligde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenim tam. Cumartesi günü de taraftarımızı arkamızda görmek istiyoruz, onların desteğine ihtiyacımız var" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yozgat Belediyesi Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title